Astro

Andreja Novak: kar naenkrat boste spet v vrtincu dogajanja

Andreja Novak
18. 2. 2021, 23.53
Posodobljeno: 18. 2. 2021, 23.54
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 19. do 25. februarja 2021.

Tibor Golob
andreja novak

Odličen vikend, če ste pomirjeni s sabo. Merkur se namreč v nedeljo poooočaaaasi preobrača v direktno fazo, zato bo več kot preveč časa, ki ga dobro preživite. Od ponedeljka naprej bodo namreč stvari stekle precej hitreje in kar naenkrat boste spet v vrtincu dogajanja in neštetih opravil. Razmislite o svojih prioritetah in jih začnite živeti, jim slediti in počasi se bo vse razgrnilo pred vami – kaj je potrebno še narediti ali spremeniti. Ne čakajte.

Petek, 19. 2.
Nemirno spanje ali trušč v okolici vas je verjetno budil skozi noč, a ste se vseeno zbudili polni moči in ustvarjalne energije. Učinkoviti boste in se lotili večjih stvari, kot ste načrtovali. Pogovori vas bodo spodbudili, da boste še druge povabili k sodelovanju. Še posebej popoldne bo komunikacija stekla, saj Luna preide v znamenje dvojčkov in zvečer, malo pred osmo se dovrši prvi krajec in podpre vse vaše projekte. Najmočnejši vpliv bodo čutili ovni, dvojčki raki, tehtnice, škorpijoni, strelci in vodnarji.

Sobota, 20. 2.
Dobra novice dneva, da se Merkur počasi pripravlja na svoj preobrat. Vikend vam bo še počasen, kar niti ni slabo, saj bodo v njem vladale energije strasti in genialnih idej. Soboto tako namenite pregledu tisti predelov doma, ki se jih v tem času niste zadovoljivo lotil in kamor se navlaka čudežno vrača. Ne pospravljajte, ker je škoda časa za to, zgolj zapišite si ideje, kako bi stvari reorganizirali, da bo vam dobro funkcionirale. Razmišljanje in pogovori vam bodo namreč šli bolje kot samo delovanje. Najmočnejši vpliv bodo čutili ovni, dvojčki, device, tehtnice, strelci in vodnarji.

Nedelja, 21. 2.
Noč je verjetno bila polna zanimivih, lahko celo preroških sanj. Če ste odsanjali rešitve kakšnih vaših težav, si zapišite smernice, saj si jih s tem prizemljite. Dan bo precej aktiven, ne glede na to, da bo Merkur šele spreminjal svojo smer in bodo misli bolj počivali, čustva ne bodo. Zato se veselite, pojdite v naravo in izkoristite čas ter notranjo moč za kaj zanimivega in sproščenega. Zvečer lahko, da boste bolj romantični, zasanjani in odprti za bolj dinamična čustva. Izogibajte se pa tematiki, ki buri duhove in potrebuje močne rešitve, saj vas bo že pogovor precej utrudil.
Najmočnejši vpliv bodo čutili ovni, dvojčki, device, škorpijoni, kozorogi in vodnarji.

Ponedeljek, 22. 2.
Že zjutraj preide Luna v znamenje raka, kar vam bo naredilo ponedeljek bolj občutljiv, muhast, pa tudi naravnan bolj družinsko. Na splošno bo srečen dan, če se boste lahko sprostili v sodelovanju in ste tudi vsaj malo zadovoljni s sabo. Čustvena povezanost bo namreč velika in ne boste mogli več skrivati svojega počutja. Nič ne bo narobe, če zaupate in se veselite sprememb, ki jih dan prinaša v dobro. Večer bo zanimivi, številni dobri preobrati se lahko zgodijo prav sedaj. Najmočnejši vpliv bodo čutili biki, raki, levi, vodnarji in ribe.

Torek, 23. 2.
Družinski dan, ko boste največ naredili, če se boste lotili reševanja ali organiziranja domačih zadev ali čustvenih stvari v poslu. Sproščanje, osvobajanje in druženje, še posebej z ženskami vam bo danes nadvse ugajalo. Povezanost bo čutiti na posebni način, še posebej zvečer, ko bo ugodna podpora za cartanje in čas za intimo.
Najmočnejši vpliv bodo čutili dvojčki, raki, strelci, vodnarji in ribe.

Sreda, 24. 2.
Lahko, da vas bo zgodaj zjutraj prebudil notranji nemir ali strast, ki vam ne bo več pustila spati. Tudi, če ste želeli še vztrajati v postelji, to nikakor ni šlo, saj so vas misli in ideje vse bolj mučile in stara čustva ter morebitne negativne misli so prišle na plano. Tako da ste optimalno naredili, če ste vstali takoj, ko vam spanje ni bilo več v užitek. Po 13h uri pride Luna v znamenje leva, kar bo okrepilo veselje in željo po druženju. Okrepila se bo želja po lepem izgledu in spomnili se boste na frizerje, velnes in lastno nego. Najmočnejši vpliv bodo čutili ovni, biki, raki, levi, škorpijoni in kozorogi.

Četrtek, 25. 2.
Tudi današnja noč vam je verjetno proti jutri povzročala nemir, čustvene težave, in lahko, da ste imeli težke sanje, ki nakazujejo psihična in čustvena bremena. Dopoldne se boste odprli novim idejam in jih tudi izkoristili za izboljšanje svojega življenja. Zato pokličite vse tiste, s katerimi morate kaj urediti ali bi radi začeli sodelovati. Kontaktirajte tudi svojega šefa za napredovanje ali morebitna nova podjetja za nove službe. Popoldne pride Venera v znamenje ribi, kar bo še bolj sprostilo čustva in vas naredilo bolj romantične in odprte za sprejemanje daril, srečnih preobratov in lepih presenečenj, ki jih tudi drugi planeti podpirajo.
Najmočnejši vpliv bodo čutili ovni, levi, tehtnice, škorpijon, vodnarji in ribe.