Astro

Kaj obdobje rib do 20. marca prinaša posameznim astrološkim znakom?

Andreja Novak
18. 2. 2021, 11.49
Posodobljeno: 18. 2. 2021, 12.11
Deli članek:

Ko Sonce stopi v znamenje rib, se začne narava poslavljati od zime. Otoplijo se odnosi, tako do drugih kot do sebe, do življenja na splošno. To je obdobje, ko se zima korak za korakom umika, pomlad se s posameznimi cvetovi plaho najavlja, vreme je spremenljivo in muhasto, kot tudi razpoloženje ljudi. Pogosti so vetrovi, obilen dež in celo poplave, sneg se topi, vode naraščajo.

px
ribi

To je obdobje čustvovanja, ustvarjanja, kreativnosti, sanjarjenja in prebujanja, pa tudi prvih plašnih zaljubljenosti in simpatij. V tem obdobju se lahko notranje očistite in prenovite, saj ste zelo dovzetni za vse energijske, čustvene in fizične vplive.
V tem času bodite pozorni, da se ne zapletete v težave, pa tudi projekte ali kakršnekoli zadeve drugih ljudi, saj ste preveč optimistični glede izračunov in načina sodelovanja. Bolj ste tudi notranje zadržani in se zaradi splošnega idealizma slabo postavite zase.
Ne prepustite se malodušju ali depresiji, ki se v tem času še posebej razbohoti. Prebujajoča narava namreč krepi nežne in ljubeznive energije, ki pa ni nujno, da jih okolica dobro sprejme. Zato je to obdobje najbolj čustveno nestanovitno, a z veliko mero kreativnosti, večja je nagnjenost k umetnosti, glasbi in bogati domišljiji v vse smeri. Zaradi močnega sočustvovanja pa je komunikacija morda otežena.

OVEN ****
Potrebovali boste nekaj časa zase, ki vam bo še kako koristil. Malo umika od ponorelega sveta, in že boste kot prerojeni. Pomembno bo, da ste zbrani in optimistični, saj se boste kar naenkrat znašli pred drobnogledom javnosti in takrat ne boste mogli spremeniti ničesar, treba bo samo sodelovati. Usoda vas bo vodila v nenavadne dogodivščine, kjer je dobro, da jasno in glasno izrazite svoje iskreno mnenje in ne čakate na podporo okolja. Vi boste namreč tisti, ki boste tokrat za sabo potegnili množico, ne glede na to, kako nenavadno se vam bo zdelo in ne boste pripravljeni na to. Prijatelji in znanci vas bodo podpirali, zato ne boste oklevali. Želite si spremembe in skupaj jih boste dosegli.

BIK ***
Pripravite se na novo rojstvo, začetek drugačnega življenja. Februarja boste še prisiljeni pogledati v bolj temne plati svoje osebnosti in nekatera spoznanja o sebi vas bodo pretresla. Ne boste si želeli nadaljevati v tej smeri, zato boste dramatično spremenili način življenja in sodelovanja v odnosih. To se vam bo hitro obrestovalo in prejeli boste številne ponudbe – tako poslovne kot osebne. Morda vas bo ljubezen usodno začarala ali pa boste sprejeli službo v tujini. V vsakem primeru boste odpotovali in si dali duška v sanjarjenju. Čustveno boste predani dogajanju in ljubezen boste pokazali večkrat, kot ste načrtovali. Ženske vam bodo v veliko pomoč.

DVOJČKA ****
Če boste sodelovali z vsem, v kar vas bo življenje povabilo, boste lahko uresničili svoje sanje. Zato ne razmišljajte, kako se dogaja preveč naenkrat, temveč samo sodelujte in si privoščite gnečo, kaos in vse, kar spada zraven. Nihče vas ne bo obsojal, saj boste s svojim delovanjem pomagali mnogim in pri polni realizaciji tudi sebi. Nimate več časa čakati na druge priložnosti. Marec vas bo povabil v tujino ali na daljše izobraževanje, kar se vam bo zdelo malo nenavadno, a bo koristno. Morda se boste zato počutili odtujene od domačih. Koristno bo, saj boste imeli dovolj časa zase; na novo boste preverili svoje ambicije in usmerili dogajanje v okolici v pravilnejšo smer.

RAK *****
Ogromno dela boste imeli, a se ne pozabite o vsem pogovoriti z vsemi vpletenimi. Sicer se lahko zgodi, da boste veliko tega naredili čisto v prazno. Če se selite ali preurejate dom oziroma iščete priložnosti in načrte, je še toliko pomembnejše, da se pogovorite, preden greste v kakršnokoli akcijo. Zvezde vas bodo podpirale pri preureditvi temeljev, kar pomeni, da se boste morali zakopati tudi v papirje in številke ter na svoje življenje pogledati s finančnega vidika. Marca boste imeli srečo in se bo veliko stvari uredilo bolje, kot ste si predstavljali. Poslovno boste iskani in morda boste začeli novo kariero, v kateri boste počeli svoje najljubše stvari.

LEV *****
Vsepovsod vam bodo naklonjeni, kar se vam bo zdelo kar malce nenavadno, saj so vas še pred kratkim nekateri uspešno ignorirali. No, ti časi so mimo in zvezde vas bodo še kar nekaj časa dobro podpirale. Usmerili se boste v reorganizacijo temeljev življenja in posla ter boste pri tem kreativni, a tudi previdni, da se ne bi zapletli v odnose, ki bi vas izčrpali. Precej ste se naučili iz preteklosti in nikakor si ne želite ponoviti starih napak. Srečo boste imeli tudi v marcu in ob pogovorih boste našli številne dobre rešitve. Tudi čustveno boste odprti, a boste prehitro povedali nekatere stvari in prizadeli bližnje. To bo sicer koristno, saj bodo bolj realno pogledali na vaše nezadovoljstvo.

DEVICA ***
Kreativni boste in veliko naredili, a bo šlo vse v poslovno smer. Pretiravali boste z delom ali s pripravami na prihodnost ter pozabili na osebne želje in življenje v domačem okolju. Popazite na zdravje, da ne boste takrat, ko bo spet čas za intenzivno delo, že čisto izčrpani. Morda imate težave s spanjem, rešujte jih s pravilno prehrano. Marca boste imeli priložnost odpreti se spremembam, se morda celo preseliti, vsekakor pa boste aktivirali res velike posle in si uredili sistem sodelovanja, lahko tudi s tujino, na način, ki vam bo služil še kar nekaj let. Če boste natančni v pogovorih in dejanjih, se bo vse dobro izteklo.

TEHTNICA *****
Odlično boste razpoloženi in vse več se boste posvečali svojemu prostemu času in dobremu druženju s prijatelji. Zdravje vam bo veliko pomenilo, prav tako služba, in uspelo vam bo harmonizirati čas za oboje. Vse več energije boste usmerjali v prenovo telesa in prvi znaki pozitivnih sprememb bodo v javnosti poželi veliko občudovanje, kar vam bo dalo novega elana. Marca vas bo usoda močno podprla in uspel vam bo ali nakup novega doma ali dobra prenova obstoječega. Lahko, da boste svoj dom kreativno prenovili sami, kar vam bo dalo ideje za nove dejavnosti, za dobre kreativne storitve. Možnosti bodo tudi za novo simpatijo ali za nenadne spremembe v partnerstvu.

ŠKORPIJON ****
Precej dramatične spremembe vas čakajo. Čeprav se vam bo zdelo, da ne ravnate nič drugače kot običajno, bo vse imelo čisto drugačen učinek. V odnosih boste veliko uspešnejši in kar naenkrat se boste lahko s številnimi ljudmi dogovorili marsikaj. Sledite svojim idejam in se predvsem pogovarjajte o njih. Usoda bo namreč želela, da malo drugače izpeljete svoje življenje, kot ste načrtovali. Nenadoma boste izpostavljeni in v javnosti boste morali predstaviti svoje ideje, kar bo imelo večji učinek. Marec vas bo vodil v bolj čustvene vode, dotaknila se vas bo ljubezen ali morebiti samo strast.

STRELEC ***
Veliko dogajanja bo, kar vam bo zares ustrezalo, saj ne boste imeli časa za mučne debate, ki so vas doletele predvsem doma. Usoda vas bo na veliko podpirala in vodila v dramatično spremembo, česar pa morda sploh ne boste opazili, ker se boste toliko ukvarjali z odnosi. Lahko, da se boste nenadoma zaljubili in znašli v intimnih povezavah z nekom, s katerim ste še nekaj časa nazaj prijateljevali brez kakšnega spogledovanja. Ne bodite preveč sproščeni, da napačne informacije ne pridejo prehitro do vaših domačih. Marec bo namreč malo težji in boste morali urediti nekatere stare zadeve, sicer se vam ne piše dobro. Red bo treba narediti vsaj v odnosih.
  
KOZOROG ****
Življenje vas bo katapultiralo v akcijo, če to hočete ali ne. Tokrat ne boste imeli izbire, odzvati se bo treba na vse, kar se bo dogajalo. Usoda vas bo podpirala pri spremembah, in če boste sodelovali takoj, se bo vse odvijalo zelo obetavno za vas. Bolj ko boste razmišljali in zaustavljali stvari, težje vam bo šlo in več stresa boste ob tem doživljali. Marca vas čaka ljubezen, zato se ji odprite in se ne skrivajte pred iskricami strasti. Osvobojeni boste nekaterih iluzij, kar vas bo naredilo privlačne za prave ljudi. Ne odklonite povabila na kavo, ne glede na vse možne oteževalne okoliščine. Če odklonite to priložnost, se ne čudite, če vas bo usoda usmerila v slepo ulico.

VODNAR ***
Veliko nenadnih sprememb se bo zgodilo, kar bo navzven videti odlično, a nekatere stvari vas bodo obremenile, saj boste morali spremeniti način delovanja. Morda boste imeli občutek odrinjenosti, da so vsi nekako pozabili na vas, ali pa se vas bo lotila depresija, saj boste dojeli, da nimate vpliva na nič, kar se vam v življenju dogaja. Pogovorite se z bližnjimi, ne odmikajte se, ne glede na to, kako vas je strah njihovih odzivov. Marec bo razkril nekatere bistvene stvari za vaše življenje in morda boste začeli razmišljati o selitvi ali daljšem izobraževanju. Imeli boste vso podporo prijateljev in znancev, kar vam bo dalo poguma za drzne spremembe.

RIBI ****
Ne boste se več mogli odmikati od javnosti in se skrivati pred svetom. Treba bo stopiti na plano in potem glede na nova spoznanja narediti nov, boljši načrt. Sledite svojim željam, svojim načrtom in se redoljubno usmerite v samo tisto smer, kjer so vaši cilji. Ne čakajte na dovoljenje ali pomoč drugih. Skozi dneve se vam bodo dogajale stvari, ki vas bodo opominjale, kam zares želite. Usoda vas bo podpirala pri vseh korakih, zato se ne ustavljajte, temveč sodelujte z idejami, telefonskimi klici in smiselnimi dogovori. Morda boste spremenili filozofijo življenja, kar vam bo zelo koristilo. Čas je, da stopite v ospredje in pokažete svoje talente javno.