Astro

Zaznamovale so jo nadzemeljske zaznave, ki so ji bile položene že v zibko

Andreja Novak
14. 2. 2021, 10.10
Posodobljeno: 14. 2. 2021, 11.02
Deli članek:

Alja Špiljak ni le priznana terapevtka z dolgoletno prakso, temveč po mnenju mnogih svojih strank in stanovskih kolegov velja kar za najboljšo slovensko karmičnih regresoterapevtko. Rojena je rojena 4. julija 1968 in njena astrološka rojstna karta jasno priča, da bi drugačno življenjsko pot, kot si jo je izbrala, kar težko ubrala.

M24
Z jasnovidko in 5d terapevtko Aljo Špilak smo se na festivaliu Petisvet.si lotili težav, ki nam jih povzroča karma.

Čustvena rakica in še riba po ascendentu, je Alja našla svoje pravo poslanstvo v življenju. Jasnovidnost in jasnočutnost ter druge nadzemeljske zaznave so ji bile položene v zibko, zato njega astrološka karta vibrira od polne in kreativne vode, ki pa je na razpolago za ljudi in za vse, kar se lahko dobrega naredi za svet in planet Zemljo.
Že njeno Sonce, ki določa horoskopsko znamenje, je v čutnem raku v peti hiši in ji daje močan občutek zaznavanja energij okoli sebe. Ker pa ima poleg Sonca postavljenega še Marsa in Venero, prav tako v raku, celoten njen jin in jang diha s čutenjem in željo po harmoniji.
Poleg tega močnega paketa planetov v vodnem znamenju, se tudi njena Luna in Neptun nahajata v 8. hiši, hiši stika z energijami, ezoteriko in to v naglobljem vodnem znamenju škorpijona. Tako je podedovala svoje talente po mami in po babici ter nadaljuje globlje družinsko poslanstvo po ženski liniji.

Da so odnosi za njo pomembni, kaže tudi Južni, karmični lunin vozel v 7. hiši, ki je v znamenju tehtnice, zato jo čisto preveč okupirajo bližnji odnosi, saj si z vsemi želi harmonije in razumevanja. V resnici sama ne more imeti površinskih odnosov, kar definira Pluton, prav tako v 7. hiši, ki je predan globoki zvestobi in ker je še v znamenju device, je Alja zvesta ljudem, ki jih globoko začuti. Da pa ima rada zabavno družbo in malo nenavadne ljudi, kaže njen Uran, ki je čisto blizu Plutona in poskrbi, da pa se lahko zgodijo hitre spremembe.

Lahko pa ima Alja tudi nenadne umike od družbe, ravno zaradi močne povezave Urana in Kirona, ki ga ima v prvi hiši in ji zagode, če ne pazi dobro na svoje fizično telo in kondicijo. Zato je zanjo nujno, da dovolj spi in da se dobro počuti v svojem telesu. To dejstvo spodbuja še znamenje ovna, v kateri je Kiron, pa tudi njen drugi del karmične osi – Severni lunin vozel. Ta kaže na to, da je Alja na prvi vtis močno vidna v javnosti, še posebej, če je v dobri koži. Tudi Saturn v prvi hiši tudi v znamenju ovna daje potrebo po urejenem fizičnem telesu in sočasno opozarja na karmične, stare vzorce, ki se lahko ob tem sproščajo. Saturn prav tako vpliva na njeno materialno stanje, tako da je skrbna in varčna, tudi preudarna pri vseh nakupih. Ji je v preteklosti pomagal pri odličnem opravljanju službe lektorice za številne časopise in revije. Saturn kaže na to, da se bo njeno materialno stanje v drugi polovici življenja dobro stabiliziralo in okrepilo.

Njena črna luna ji kdaj pa kdaj zakuha malo drame v komunikaciji, še posebej med brati in sestrami, saj je v tretji hiši. Ker je v znamenju dvojčkov, to kaže na Aljino potrebo po komunikaciji. Zna biti uporna, včasih brez razloga. Dobro pa je, da ji črna luna pomaga, da pride do cilja, da vse stvari razmisli do konca.
V znamenju dvojčkov je tudi njen Merkur in točka sreče, ki sta vezana na dom, na njeno četrto hišo, kar kaže na to, da Alja rada dela od doma in da jo osrečuje, če se lahko o vsem pogovori in to čim hitreje, da ne odlaga stvari na kasnejši čas.

Da jo njeno poslanstvo osrečuje in da se ves njen optimizem in podpora njenega vladarja mojstra Ganeshe aktivira za pomoč ljudem, kaže njen Jupiter v 6. hiši – hiši služenja ljudem in svetu. Ker je v znamenju device, dobiva preko njega vse podporne energije za zdravje in dobro počutje ljudi, ki se na njo obrnejo.

an
Alja Špiljak - astrološka karta