Astro

Andreja Novak: energijska napoved za čas do božiča

Andreja Novak
17. 12. 2020, 17.17
Posodobljeno: 17. 12. 2020, 18.07
Deli članek:

Lahko se vam zgodijo temeljne spremembe, ki vas popeljejo v popolnoma drugačno in boljše življenje, če boste le sprejeli podporo zvezd in reagirali s pozornostjo in zavedanjem, da se sedaj vse spreminja in da ni več potrebe soditi drug drugega po starih principih.

mg, ličenje Maja Gorenc
Maja Gorenc želi srečen božič in vesel vstop v novo leto.

Predbožični dan bo poskrbel, da se bodo stvari zložile in da boste lahko dojeli, kje so skriti zakladi Življenja. Ne zavrnite jih, pomagajte tistim, ki so v vaši bližini z darili: hrano, topline in srčno pozornostjo.

Petek, 18. 12.

Globoko vdihnite, sprostite se in še zadnjič preglejte svoje življenje na način, da vidite, kaj bi radi spremenili v svojih temeljih. Od česa bi se rade volje poslovili in kakšno vizijo imate, da bi se vaš dom in vaše življenje razvijalo. Razmislek bo dovolj, saj bodo spremembe v zvezdnih vplivih prinesle osvoboditev tudi v mislih, kar pomeni, da se bo vizija v naslednjih dnevih spreminjala in začela ustvarjati.

Sobota, 19. 12.

Občutljivi boste in subtilni na vse energije v vaši bližini. Ne udeležujte se prepirov ali kakršnih koli močnejših debat, saj ne boste dobro prišli skozi. Odprite se za ideje, kreativno in optimistično poglejte na svoje počutje in življenje ter aktivirajte domišljijo. Jupiter se poslavlja od znamenja kozoroga, kar daje jasnovidno podporo za spoznanja povezana z obiljem in materialnimi dobrinami.

Nedelja, 20. 12.

Odličen dan, ko vas bodo zvezde podpirale v osebnih spremembah in komunikaciji. Spremembe se bodo dogajale na vseh nivojih, zato se spočijte, čutite svojo notranjo strast in dobro voljo, ki se bo vse bolj kopičila. Vsa vaša čutila se bodo odprla in preplavljeni boste z izkušnjami, spomini in domišljijo ter vizijo za prihodnost. Zdelo se vam bo, da stojite na križišču življenja in da se vam odpira nešteto poti.

Ponedeljek, 21. 12.

Zimski solsticij, energijsko najmočnejši dan, prinaša velike spremembe. Pomembno je, da ste čim bolj jasni, sproščeni, nekonfliktni in pripravljeni na spremembe. Pri tem bo danes to kar precejšnji izziv to speljati, saj sta močno povezana Mars in Pluton, ki povežeta zavestno in podzavestno jezo, da pride na plano. Skupaj sta Sonce in Merkur, kar še dodatno povzroči težave, saj vse stvari vzamete preveč osebno in za nameček še Luna in Neptun v ribah navzven povzročita, da ste še bolj občutljivi in nežni. Pazite nase.

Torek, 22. 12.

Pozorni bodite na notranjo moč, usmerite jo v kaj koristnega in seizogibajte provokacijam. Pluton in Mars sta namreč še vedno povezana in boste izzivala vso podzavestno agresijo, da skoči na plano. Izogibajte se alkohola, rdeče barve in kakršnihkoli provokacij. Preživite čim manj časa za računalnikom in telefonom ter čim več v naravi in pri fizičnem delu. Ne dajte niti kančka energije v nekaj, v kar ne verjamete, saj je pomembno, da zavestno preživite dan in uredite svoje počutje, da se bo uredilo celotno življenje.

Sreda, 23. 12.

Sprostitev v energijah bo povzročila, da boste mogoče prehitro zadovoljni z vsem okoli sebe. Napetosti bo vse manj, vse bolj pa vam bo postajalo jasno, kako želite spremeniti nekatere stvari pri sebi in v svojem življenju. Ni še čas za akcijo, pišite si ideje in razmišljajte o načrtih odprto, iskreno predvsem s sabo. To bo pritegnilo še nove ideje, da se vam bo sestavil večji načrt, ki ga ima vaša Višja energija – Duša za vaše življenje. Sproščajte nemir in strahove preteklosti z dihalnimi vajami ali sprehodi v naravi, da se vam življenjska energija prečisti in aktivira v dobro.

Četrtek, 24. 12.

Predbožični dan boste preživeli v dobrih energijah Lune v znamenju bika, ki vas bo usmerjala predvsem v dobro kuhanje in praznično druženje. Pozabili boste na svoje zamere in strahove ter želeli, da je vse v najlepšem redu. Če si želite blagoslovov Vesolja, poskrbite še za koga, ki je v vaši bližini in nima možnosti za dobro pojedino ali topel dom. Ko boste osrečili tuje srce, boste prejeli več, kot je možno kupiti z denarjem.