Astro

Neisha krši meje dostojnega - razlog je v njenem rojstnem datumu

andreja novak
1. 11. 2020, 19.23
Posodobljeno: 1. 11. 2020, 20.35
Deli članek:

Priljubljena glasbenica je rojena 5. januarja 1982 - kozorog po horoskopu in oven po ascendentu. Kot oseba je zmes prizemljenega ognja, ki si želi rezultatov, sicer ji zmanjka volje.

Mare Vavpotič
Glasbenica Neisha je zablestela z glasom in stasom.

Ker je njeno Sonce povezano s kariero, je zanjo njeno delo najpomembnejše. Pri tem ima najpomembnejšo vlogo njen oče, ki ji je hote ali nehote privzgojil dober sistem delovanja. V vsem, kar počne, je resna, zanesljiva, praktična in tudi potrpežljiva. Za njo so težja leta preizkušenj, ne samo poslovnih, temveč tudi osebnih, a se kozorogom konec leta obetajo dobre spremembe, kar pomeni, da bo Neishi usoda prinesla tudi srečo in podporo ne samo za priohodnje leto, temveč za daljše obdobje več kot desetih let. Pluton bo namreč v nekaj letih njen Merkur podprl in ji odprl poti za večjo prepoznavnost, lahko tudi v svetu. Venera v vodnarju takoj zraven njega pa jo bo vodila v tujino za večji občutek svobode.   

Njena Luna v biku spodbuja njeno praktičnost, usmerjenost v rezultate in materialnost, pa tudi uživanje v dobri hrani. Luna je pozicionirana bližje, kar kaže na dobro razumevanje z mamo, ki ji je svojo ljubezen kazala z nego in skrbjo. To poglavje je malo občutljivo, saj je zraven tudi Kiron, kar pomeni, da Neisha skozi materialne dosežke osvobaja svojo karmično rano in s tem, ko pomaga ustvarjati drugim, celi tudi del sebe.

Neisha ima zelo ekstrovertirano karto, kar pomeni, da je rojena za odre, za zunanje odnose in da se zelo dobro počuti v zunanjem svetu. To ji še podpira južni karmični vozel, ki je zraven Sonca in Merkurja ter Venere, kar kaže na njeno veliko notranjo moč v karieri, ki pa jo je že prinesla s sabo. Zato lahko, da ima Neisha malo težav v partnerstvu, saj potrebuje energijsko močnega in samozavestnega moškega, ki ji bo omogočil, da se lahko popolnoma preda svoji moči in tudi nežnosti. Njen severni vozel namreč kaže na to, da se uči čutenja, izražanja svoje nežnosti in tudi zaljubljenosti, ki jo doživlja v intimi dvojine. 

Odprta je za različne filozofske poglede na svet, še najbolj se sprosti na potovanjih, kjer drugače doživi povezanost z naravo in ljudmi. Njen Neptun, pa tudi Uran in črna luna v strelcu jo namreč aktivirajo v veselje in vedrost duha vedno, ko gre na pot svoje intuicije in prisluhne srcu. Uran ji daje odštekanost in ekstravaganco, ki se sproži takoj, ko stopi čez mejo, pri tem pa jo podpre še črna luna, tako da mogoče kdaj pa kdaj krši meje dostojnega, moralnega, dovoljenega. Zato se v tujini počuti dobro in ima tudi dobre možnosti za bolj nenavadne oblike posla ali sodelovanja.

V odnosih je Neisha odločna in predrzna, a tudi lahko zelo klasična in optimistična. Ima namreč celotno paleto planetov, ki vplivajo na njene lastnosti v posameznih odnosih. Mars v tehtnici ji daje željo, da vstopa v odnose z interesom harmonije in sodelovanja, a če začuti, da je kdo ne sprejema tako, kot si želi, se lahko njen Mars na hitro odloči in zavrne sodelovanje. Da je sicer vztrajna v odnosih, kaže Saturn, ki ima poleg sebe še Plutona, oba v znamenju tehtnice in Jupitra v znamenju škorpijona. Odnosi so ji torej največja sočasno teža in sreča življenja. Veliko se uči skozi doživljanja v različnih odnosih, bo pa transformirala strah pred izražanjem sebe najpomembnejšim ljudem v svoji bližini. V svoji ljubezni je intenzivna in strastna, prav tako kot v svojem življenju.

Ugodni dnevi: 1.–9. 11. 2020, 13. 11. 2020, 18. 11. 2020, 4. 12. 2020, 13. 12. 2020, 16. 12. 2020–17. 1. 2021, 19. 1. 2021, 7. 3. 2021

Slabi dnevi: 10. 11. 2020, 5. 12. 2020, 12. 2. 2021, 1. 3. 2021

an
Neisha - astroportret