Astro

Ženske so na slavnega pevca ljubosumne in še tekmovale bi z njim

Anreja Novak, dobra karma
2. 2. 2021, 15.15
Posodobljeno: 2. 2. 2021, 15.53
Deli članek:

Senzibilni Domen je rak po horoskopu, ima zanimiv kontrast energij v sebi in bi ga lahko opisala samo prek nasprotij, ki se v njem združujejo.

Domen Kumer
Domen Kumer

Zanimivo je, da ima močne planete, kot so Sonce, Mars in tudi Merkur v znamenju raka in odmaknjeno od okolice, kar pomeni, da so njegova čustva in njegovi pravi jaz vidni samo družini in bližnjim. Prav tako ima planeta karme, Saturn in Pluton, v sedmi hiši, v hiši vseh vrst odnosov, vendar v znamenju tehtnice, kar pomeni, da si želi harmonije in globine ter da se marsikdaj težje odloči, da ne bi koga prizadel.

V to življenje se je prišel učit jasne komunikacije in poskrbeti zase, kar pomeni, da se uči izražati svoje želje in čustva. Na to kaže njegov severni lunin vozel v znamenju dvojčkov. To mu ni lahko, saj ima v znamenju zračnega in razmišljujočega dvojčka tudi Kiron, planet karmične občutljivosti, in je zato še bolj previden glede tega, kako se izrazi, in je občutljiv za to, kaj si drugi mislijo o njem.  
 Drugi pol Domna pa kaže na močno intuicijo, strast do življenja in dober odnos z ženskami, ki pa so mogoče celo ljubosumne nanj zaradi celotnega razumevanja in čutnosti, ki jo ima Domen.

Je čustveno dinamičen in odziven na vse, kar se dogaja okrog njega, še posebej, če je zadovoljen s sabo in svojim počutjem. Da ga imajo ženske rade, hkrati pa bi tekmovale z njim, poskrbi njegova Venera v znamenju leva, ki mu daje magnetni privlak in videz, ki pritegne maso ljudi. Njegova kreativnost je vezana predvsem na njegovo čutenje sebe in zadovoljstva, ki ga s tem doživlja. Rad ima življenje in tudi sebe, kar mogoče zmoti kakšno oboževalko ali bližnjo prijateljico.

Pozna svoj posel in ljudi, za katere dela in s katerimi sodeluje. Pri tem ima močan občutek za čustva in intuicija ga dobro vodi. Za to poskrbita južni karmični vozel in Neptun v znamenju strelca. Tujina, potovanja in učenje različnih in nenavadnih stvari ga navdušujejo ter mu dajejo številne ideje in podporo za celoten optimizem. Njegovo delovanje v tujini bi lahko imelo velike učinke, še posebej, če bi sledil svojim najbolj nenavadnim idejam, kar kažeta Jupiter in Uran tudi v znamenju strelca.

Pri stikih z javnostjo ima moč in vztrajnosti črne lune v znamenju vodnarja, ki premaga vse ovire in preskoči vsa polena, ki se mu bila postavljena pod noge.

Leto 2020, ki je bilo v znamenju Lune, vladarice raka, ga je podprlo pri odkrivanju globine življenja ter urejanju doma, svojih intimnih temeljev. Prehod Saturna v vodnarju pa mu bo vse do leta 2023 odpiral nove stike z javnostjo, priljubljenost se mu bo okrepila in precej bo iskan.

an
Domen Kumer, astroportret