Astro

Psihološki test: kakšna kakšna čarovnica si pa ti?

Alja Špiljak
30. 10. 2020, 22.50
Posodobljeno: 30. 10. 2020, 22.54
Deli članek:

Vsaka ženska ima v sebi skrite (ali manj skrite) magične moči. V starih časih so ženske z veliko znanja o naravi in njenih magičnih močeh preganjali, tudi ubijali. Razlogi za ta preganjanja so bili različni, a o njih se tukaj ne bomo razpisali.

Profimedia
čarovnica

Eden od razlogov, precej hinavski, je bila kombinacija lepote in pameti; nekatere lepe predstavnice ženskega spola so preveč vzbujale skomine, poleg tega pa so bile pametne in kar preveč svobodomiselne, in so jih pripravno kaznovali tako, da so jih pač razglasili za – čarovnice ter jih največkrat po hitrem postopku odstranili.
Pri tem preganjanju so sodelovali tako moški kot ženske, prvi pogosto iz ranjenega samoljubja, druge iz gole ljubosumnosti in strahu za svoje moške.
Pred vami je zabaven test, ki ima v sebi tudi zrna resnice. Kakšna čarovnica ste?
Poglejte sličice, izberite tisto, ki vas najbolj pritegne, in pod sličicami preberite komentar.
Veliko užitka ob reševanju testa vam želim. In naj vas spodbudi, da v sebi raziščete in znova obudite starodavna znanja ter zdravilske moči, ki jih ima v sebi vsaka ženska (in tudi vsak moški).

dk
čarovnice

1. čarovnica: LIDERKA
Imaš privlačen, izrazit obraz, s svojo magično prezenco začaraš okolico, ljudje se te bojijo, hkrati pa jih izjemno privlačiš. Si zelo inteligentna čarovnica in hitro prebereš druge ljudi, poleg tega si izjemno intuitivna in zelo jasnovidna. Praktično ne potrebuješ nobenega medija, nobenih pripomočkov za jasne uvide v katerokoli situacijo, včasih pa pri prerokovanju uporabiš orakeljske ali katere druge karte, kavno usedlino ali kakšen drugačen pripomoček, zgolj zato, da o svojih jasnovidnih sposobnostih prepričaš tudi tiste, ki so nori na takšne rituale.
2. čarovnica: POZITIVKA
Si zelo močna čarovnica, vešča dobrih odnosov in briljantne komunikacije z drugimi ljudmi. Tako kot je velika tvoja čarovniška moč, je veliko tudi tvoje srce, zato pogosto prikriješ svoje prave moči, da se ljudje v tvoji družbi ne počutijo nepomembnih. Pozitivno vplivaš na ljudi in jim dovoliš, da v tvoji družbi zasijejo. Ljudje te imajo radi, slabo pa se piše tistim, ki zlorabijo tvojo dobroto in po neumnem podcenjujejo tvojo mehkobo in ljubeznivost.
3. čarovnica: NEUPOGLJIVKA
Si čarovnica z veliko čarovniško močjo in močnim značajem. Tvoje govorniške veščine so izjemne, tvoj um oster in analitičen. Z lahkoto predstavljaš in zagovarjaš svoja stališča in mnenja. Ker si naravni vodja, težko sprejemaš, da te poskuša kdo nadvladati. V družbi z drugimi čarovnicami s prav tako močnimi voditeljskimi sposobnostmi se zato težko znajdeš, zato si včasih osorna ali celo ostra.
4. čarovnica: PERFEKCIONISTKA
Si izjemno dobro organizirana in redoljubna čarovnica. V tvojem čarovniškem domu je vsaka stvar na svojem mestu. Ne toleriraš nemarnosti in neurejenosti. Vedno vse opraviš ob pravem času in seveda popolno ter to pričakuješ tudi od drugih. Zato se te druge čarovnice malo bojijo in ti ob vsaki priložnosti izkažejo vse dolžno spoštovanje in občudovanje.
5. čarovnica: AVANTURISTKA
Si mogočna čarovnica s starodavnim znanjem in brez smisla za rutino. Zelo rada potuješ, in to brez vnaprejšnjega načrtovanja, pač, ko te zgrabi potovalna mrzlica, čisto spontano. Tvoja čarovniška koliba je ustvarjalno razmetana in takšna ti je najbolj všeč. Čeprav si zelo samosvoja in spontana, se rada tudi družiš z drugimi čarovnicami ter deliš svoje starodavne in z vsega sveta nabrane izkušnje in znanja.
6. čarovnica: PIONIRKA
Si čarovnica, ki jo zanima zelo veliko področij, in v tem se razlikuješ od drugih čarovnic. Imaš zelo prožen značaj in se hitro prilagodiš na spremembe, na nove okoliščine in kraje. Znaš zavihati rokave, si zelo samostojna in sama rešuješ probleme, ne čakaš na pomoč drugih čarovnic. Si pobudnica in se lotiš vsega, kar pritegne tvojo pozornost. Ni te strah tvegati in si pogosto tudi poskusni zajček pri še nepreizkušenih čarobnih napojih. Tvoje zaupanje v svoje čarovniške moči in pomoč od zgoraj je brezmejno.
7. čarovnica: SANJAČICA
Si čarovnica s poetično dušo in nežnim, lepim srcem. Z drugimi čarovnicami z lahkoto razvijaš dobra, iskrena prijateljstva. Po naravi si empatična in hitro začutiš občutja in razpoloženja drugih čarovnic, pri čemer pokažeš veliko uvidevnosti in razumevanja. Tvoja občutljivost za lepo te velikokrat zapelje v pretirano zapravljanje za lepa čarovniška oblačila in lepe čarovniške pripomočke. Zato težko privarčuješ kaj čarovniškega denarja.
8. čarovnica: KARIERISTKA
Si samozavestna čarovnica s pozitivno samopodobo. Dobro poznaš svoje prednosti in slabosti ter se vedno zaneseš nase in na svoje sposobnosti. Nove stvari in novi začetki te ne plašijo, nasprotno, spremembe te motivirajo in aktivirajo. Pri svojem delu si uspešna in znaš uporabiti svoj čarobni dotik, ki ti pomaga, da se uspešno izogneš morebitnim izgubam. Svoj prosti čas rada preživljaš zelo aktivno, všeč so ti dinamični športi, rada imaš hitrost, premikanje in akcijo. Zelo rada organiziraš petkova srečanja s svojimi čarovniškimi prijateljicami.