Astro

Noč je najtemnejša pred zoro – sLOVEnija, kje smo?

Anamarija Kovačič
19. 10. 2020, 14.12
Posodobljeno: 19. 10. 2020, 14.15
Deli članek:

Zagotovo vem, da je vibracija Luči v tem trenutku v Sloveniji že tako močna, da se najhujši scenarij, ki bi se lahko zgodil, ne bo zgodil.

dreamstime
svetloba

Ko bo vibracija Luči in Ljubezni v Sloveniji dovolj visoka, se tema enostavno ne bo mogla več manifestirati v fizičnem svetu. Zato dajmo, dvignimo vibracijo Luči v Sloveniji.
Moramo vedeti, da je življenje, ki ga bomo živeli na naši ljubi zemljici, odvisno samo in resnično samo od nas in od naše zavesti. Če hočemo spremeniti stanje, v katerem smo, vedimo, da je edina najkrajša in najbolj lahkotna pot, pot Ljubezni. Pot dviga Zavesti.
Smo na valu velikega prebujenja človeštva. In vsak od nas je prišel, da odigra svojo vlogo. Moja vloga je držati Steber Luči in Ljubezni. Biti Steber Luči in Ljubezni in biti vrata za Novo Zemljo.
Mnogi imate vlogo boriti se za resnico in pravico. Hvaležna sem vam, da stojite v prvi vrsti in orjete ledino tudi za druge, za naš boljši jutri. Mnogi med vami se predajate, ker ste preutrujeni, ko vidite , da se nikamor ne premakne, ko vidite, da zunanja realnost postaja še bolj temna. Zmanjkuje vam moči. A vsi vemo, da je noč najtemnejša tik pred zoro.
Temno je za Slovenijo in svet, vendar je za vso to temo ogromno Luči, vsak dan več Luči, vsak dan je svetlejša Luč Zemlje. Vsa ta tema mora priti na površje, da jo lahko vidimo, da jo prepoznamo, kajti samo na ta način jo lahko transformiramo v Luč.
10. oktobra 2020 se je po celem svetu aktiviralo zares izjemno veliko število Lightworkerjev in Zemlja sveti veliko veliko močneje. Intenzivno se sidrajo žarki Nove Zavesti, Nove Zemlje. Vsa bitja Luči in Ljubezni so blizu kot še nikoli in pomagajo Zemlji pri prehodu v novo dimenzijo. Zemlja je obsijana z ogromno Svetlobe. Zato vdihnimo to Luč, vdihnimo te Žarke Svetlobe.
Ustavimo se, ustavimo se vsi, ki smo prišli, zato , da prinesemo lepši jutri. Ne obsojajmo nič in nikogar. Ko obsojamo, izgubljamo svojo moč, dajemo svojo moč temi. Bodimo zavestni in se distancirajmo od vsega, kar vibrira na frekvenci strahu.
Transformiramo kolektivno zavest strahu. Zato stopimo v svojo moč. Spomnimo se, kdo smo. Spomnimo se, zakaj smo prišli. Naša Moč je v Ljubezni. V Ljubezni do sveta in v Ljubezni do sebe. Ustavimo se in objemimo svoje telo iz Ljubezni do sebe, iz Ljubezni do telesa, ki je naš tempelj. Poslušajmo ga , opazujmo ga in zaznali bomo, kako se spreminja pod vplivom vseh novih frekvenc Luči in Ljubezni. Opazujmo, kako se transformira v telo, ki mu bo vrnjena njegova Božanskost.
Pot Ljubezni je pot, ki nas bo popeljala v lepši Jutri. V svet Ljubezni, miru, enosti , sreče , radosti, obilja. To je naša Božanska dediščina. Prišli smo, da na tem planetu izkusimo sebe kot Božansko bitje.