Astro

Kipele bodo jeza, nežnost, strasti in vse vmes

Andreja Novak
6. 8. 2020, 23.37
Posodobljeno: 7. 8. 2020, 00.30
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 7. do 13. avgusta je na moč pisana.

Pixabay
energije

Vroči planetarni vplivi bodo dobro zakuhali to obdobje. Od nežnih in romantičnih občutkov do strastnega dogajanja, tudi bolj jezljivih momentov – vse bo kipelo. Ne pozabite poskrbeti zase in za svoje psihofizično počutje, za katerega ste najbolj odgovorni sami, še posebej, če se zavedate planetarnih vplivov. Zato ne pozabite izbirati sproščenost, ljubezen in lahko prehrano v trenutkih, ko so najbolj napete energije in s tem pripomorete k dobrim odnosom in tako ustvarjate svoje življenje.
Petek, 7. 8.
Prehod Venere iz znamenja dvojčkov v znamenje raka popoldne po 17 uri, vam omogoča, da še ujamete zadnje ideje, zadnja spoznanja glede svoje ljubezenske naravnave in pravih spoznanj. Potem se energije prelevijo v večjo čustvenost, odprtost za dogajanje in boste težje prepoznali svoje vzorce, ki bodo aktivirani. Super je, če imate dobre odnose, potem bo vse samo še lepše. V vsakem primeru prihaja občutljivo, pa tudi romantično obdobje, kjer boste spoznali svoje čustvene šibke točke, lahko pa tudi ljubezen svojega življenja. Preverite, kako se boste počutili zvečer in negujte pozitivna čustva v sebi.
Sobota, 8. 8.
Dinamična sobota, ko je dobro poskrbeti, da se dopoldne ne zapletete v prepire po neumnosti. Prehitre reakcije vam lahko sprožijo stare slabe spomine in še preden se boste zavedli, se lahko zapletete v pogovore, ki jih ne boste mogli zlepa zaključiti. Opazujte svoja čustva in bodite pozorni na notranje reakcije ob različnih besednih zvezah in lahko boste spoznali karmične zanke, ki jih nosite iz življenja v življenje ter se zapletete brez, da bi se to zavedali. Danes je odlična priložnost, da opazite svoj vzorec in ga preko zavedanja razrešite.
Nedelja, 9. 8.
Energijsko močno dopoldne vas lahko potisne v čutenje skrite, zadržane jeze, zato se pred drugo uro popoldne izogibajte vsem morebitnim konfliktnim situacijam. Če lahko, preživite ta čas aktivno v naravi, plavajte, gibajte se, počnite karkoli, da “pokurite” to energijo, ki vam je na voljo. Če vam uspe, da se do dveh popoldne ne jezite, ste lahko brez skrbi – harmonizirali ste se in karmično jezo že opustili. Proti večeru boste vse bolj sproščeni in možnosti bodo, da se zgodijo dobre spremembe tik pred zaključkom dneva.
Ponedeljek, 10. 8.
Umirjen ponedeljek z luno v biku boste preživljali praktično z željo po čim boljši hrani in čim manj aktivnostih. Lenobno se boste uspešno izogibali vsemu pretiravanju v aktivnostih. Smiselno vam bo samo druženje ob kuhanju ali dobri hrani. Ne večer pa se bodo energije obrnile in nenadoma boste oživeli in si zaželeli spremembe ne glede na uro in družbo, v kateri boste. Nenavadne ideje vas bodo aktivirale in lahko, da se boste znašli nekje, kjer sploh niste načrtovali.
Torek, 11. 8.
Številne ideje in notranja želja po aktivnostih vas bo danes vodila v akcijo. Poklicali boste ljudi, s katerimi morate karkoli dokončati ali sodelujete v poslu. Lahko, da boste srečali znance ali prijatelje, ki jih že dolgo niste videli ali pa nove ljudi, s katerimi se boste takoj ujeli. Če ste z družino doma, pojdite na izlet ali jih presenetite z domačo zanimivo animacijo. Ne glede na to, kaj boste počeli, pokurite notranjo energijo in na koncu dneva je dobro, da ste fizično utrujeni. Veselo in zabavno bo.
Sreda, 12. 8.
Dopoldne boste preživeli v urejevanju doma ali vam pomembnih prostorov. Prece j delovno bo. Naredili boste več, kot običajno, zato boste zadovoljni. Popoldne se bo Luna prestavila v znamenje dvojčkov, kar bo takoj razpršilo delovno energijo in sprožilo komuniciranje v vseh pogledih. Kar naenkrat boste imeli telefonske klice, stike preko elektronskih medijev ali se boste zaklepetali z mimoidočim znancem. Čas bo pobegnil, a vzdušje bo dobro in sproščeno.
Četrtek, 13. 8.
Današnji dan če je le mogoče, se izogibajte kakršnim koli konfliktom, saj bo jeza bolj kot ne nekontrolirano aktivirala vse vpletene. Lahko, da se bo začelo že zgodaj ponoči, ko se bosta Mars in Pluton močno povezala in v ljudeh aktivirala vse zaloge jeze in nemira. Zato se izogibajte kakršnim koli komentarjem na karkoli, saj že nič hudega sluteča opazka lahko zmoti mimoidočega človeka. Zato danes vabi narava, mir in čim več časa preživite v samoti in v povezavi z naravo in sabo.