Astro

Tarot napoved: padle so karte Vitez palic, Paž palic in Vitez čaš

Kristina Strašek
27. 5. 2020, 09.50
Posodobljeno: 27. 5. 2020, 11.41
Deli članek:

Kariera, ljubezen in nasvet - od 27. maja do 2. junija 2020.

pixabay
molitev

Kariera
Pred nami je teden, ki lahko za mnoge konkretno zaznamuje karierno pot. Gre za čas dokazovanja, a za to bo potrebno razumevanje okoliščin in ljudi, ki so v nastalo vpleteni. Premislite, kdo vam v vaši okolici jemlje pogum, kdo vam nenehno meče polena pod noge. To so ljudje, na katere boste morali v tem tednu še kako popaziti, če želite, da poslovno uspete.
Splošno sporočilo viteza palic je, da se nam obetajo velike spremembe, a ker je tokrat karta obrnjena narobe, simbolizira ravno obratno. Ujeti v rutino boste le s težavo videli, kaj je za vas trenutno nujno, da naredite in tako lahko zaradi nejasnosti lastnega kariernega cilja sami sebi škodujete. Pomembno je razumeti, da smo za napredovanje in doseganje zadanih ciljev v prvi vrsti odgovorni sami. Le tisti, ki se ne dajo in nenehno rinejo dalje, na koncu tudi uspejo. Življenje in tudi okolica sama nam znajo nenehno pošiljati ene in iste prepreke, katere pa je treba tudi uspešno razrešiti, ne pa pred njimi bežati. Se vam tako zdi, da se nenehno vrtite v nekem začaranem krogu? Potem pomislite, kakšni so sploh vaši cilji. Jih sploh imate? Ne pričakujte sprememb, če zanje niste pripravljeni ničesar narediti.
Pred nami je teden, ko se boste morali začeti postavljati zase. Da pa bo to sploh mogoče, boste morali pri sebi razdelati, kaj si želite in katere vaše lastnosti ali pridobljene izkušnje vam pri tem lahko pomagajo. Preko dela na sebi in nekoliko bolj pozitivnega pogleda naprej, boste znotraj sebe prebudili potrebno energijo, ki vam bo pomagala nadaljevati pot in tudi doseči zastavljen cilj. Izogibajte se rutini, saj vas bo ta držala v enem in istem ne zadovoljujočem scenariju, od katerega pa že lep čas poskušate pobegniti.
Bodite pozorni na dogajanje okoli vas. Bodite pozorni na priložnosti in na besede/nasvete drugih. V njih se lahko skriva odgovor na vaše vprašanje.
Ključne besede:
• Nezadovoljstvo
• Neodločnost
• Pomanjkanje razumevanja
• Izguba cilja
• Pomanjkanje poguma
• Vpliv okolice

pixabay
Bodite pozorni na dogajanje okoli vas.

Ljubezen
V ljubezni boste tokrat začutili večjo sproščenost in tako postali bolj pomirjeni z nastalim. Uvideli boste, da šele ko dopustite, da se stvari odvijajo po svoje, v resnici dobite to, kar ste si ves ta čas želeli. Lekcije, ki ste jih dali čez v preteklosti, bodo tokrat prinesle nagrado.
Pred nami je tako ugoden teden za premike na področju odnosov in specifično ljubezni. Gre za čas sproščenosti in jasnejšega uvida. Našli boste lastne navdihe, ti pa bodo vplivali tudi na vaše dojemanje odnosov in klicali tiste prave ljudi, prave situacije in napredek. Umirite misli, dovolite, da se vse razvije v svojem tempu, brez da bi sami pretirano posredovali. Globoko zadihajte in se ozrite okoli sebe. Veliko ste do sedaj zaradi lastne zaslepljenosti spregledali, a s tem tednom se bo tančica skrivnosti razgrnila.
Prebujala se bo seksualna energija, povezovanje bo tako veliko lažje. Nikar se ne držite nazaj po nepotrebnem, ampak delujte po intuiciji. Če nekaj v vas vzbuja dobre občutke, je za vas dobro in obratno. Zavedajte se, da niste več novinec v tem, ampak izkušen maček ter se tako začnite tudi obnašati. Dovolj ste že dali čez, da veste, kaj si želite. Predajte prošnjo vesolju in dajte čas, da se to manifestira.
V tem tednu si lahko obetate premike v ljubezni in izpolnitev skritih želja. Uresniči se lahko marsikaj, če le dovolite. Ne prenaglite se, ne ustvarjajte utvar. Spremite in se prilagodite. Komunicirajte razumno, prisluhnite, ko je treba. Morda bodo premiki majhni, a že ti so lahko zelo pomembni za vašo prihodnost v ljubezni.
Ključne besede:
• Dobre novice
• Premiki
• Sproščenost
• Spontanost
• Pomirjenost z nastalim
• Uresničitev želja
• Napredek
• Lekcije
• Dojemanje

pixabay
Globoko zadihajte in se ozrite okoli sebe.

Nasvet tedna
Tudi zadnja karta kompleta razkriva, da je v tem tednu na prvem mestu sprejemanje lekcij in kreiranje boljšega jutri. Vsi padci in vzponi preteklih let so vas naučili določenih zadev, ki pa jih morate začeti uporabljati že s tem tednom. Zavedanje čustvenega dela sebe in uporaba domišljije vam bo pomagala skreirati najboljšo prihodnost, vera vase pa vas bodrila, da to tudi dosežete. Delajte na sebi še naprej in verjemite, da ste sami v resnici sposobni doseči absolutno vse, kar si zadate, tako na področju posla kot ljubezni. Pripada vam le najboljše in tega vedenja se tudi oklenite. Pogumno dalje.