Astro

Test s peresi: kaj trenutno privlačite k sebi?

Andreja Novak
10. 9. 2021, 20.02
Posodobljeno: 10. 9. 2021, 20.13
Deli članek:

V teh dneh bodo močne energije k vam pripeljale tisto, kar vibrira v vas in česar si močno želite – četudi le na podzavestni ravni in se tega niti ne zavedate.

an
peresa

Življenje vam bo pokazalo, kaj je tisto, kar najmočneje privlačite k sebi in s čimer ste namagneteni.
In katero je vaše najbolj vroče področje življenja, kjer so potenciali najbolj odprti ta hip?

Izberite pero, ki vas nabolj privlači, in si preberite, kakšno spročilo za vas nosi v sebi.

1. STIK Z DUŠO je področje, kjer je zdaj največ podpore!
pomembno se je vprašati, kako se dogaja pretok energije in kakšna sploh je vaša Duša.
Ugotovili boste, da Duša redno govori z vami, prek vašega srca. Tako se sproti spreminja vaša ljubezen do življenja, do ljudi, živali in do samega sebe. Samo iskrenost pa vas pomika naprej v pravi smeri, da sprejmete vso to podporo in energijo, ki vam je na voljo. Zato ne govorite stvari, ki jih ne mislite resno ter ne tolažite drugih, ko sami potrebujete toplino in objem. Iskrenost, iskrenost, iskrenost. Pišejo se namreč novi vzorci življenja, odpirajo nove smernice, ki vam bodo dane takoj, ko boste iskreni tukaj in zdaj.

2. KREATIVNOST in sodelovanje s svojim življenjem se dogaja zdaj!
Odmikate se od tega, kar počnejo drugi, in iščete srečo in zadovoljstvo v svojih dnevnih dejavnostih, iz katerih se prebuja vaša nova smer življenja. Pomembno je, da prepoznate stvari, ki jih počnete zaradi drugih, in razliko v počutju, ko delate stvari iz svojega nagiba. Skozi užitek in delovanje znotraj sebe se od vas odmikajo stari vzorci, prepričanja, ki so vas držala v ujetosti in življenju, za katerega ste imeli občutek, da ni vaše. Prav zdaj jemljete svoje življenje nazaj. Z vsako stvarjo, ki jo zbrano naredite in v njej uživate, se vse bolj prebujate in pridobivate moč. In ko sproti opuščate dejanja, opravke, ki bi jih naj imeli zaradi navad in pričakovanj drugih, se manjša pritisk okolja na vas.

3. PREBUJANJE iz teorije v prakso se pri vas dogaja zdaj.
Skozi vse, kar se vam dogaja, prepoznavate številne duhovne in življenjske teorije, ki ste jih skozi življenje sprejemali, prebirali in naštudirali. Zdaj se dogaja tisto, kar v vas sproža trenutke spoznanja, o čem zares so govorili tisti, ki ste jim občudujoče sledili. Zdaj ne morete ne slediti, ne brati knjige, temveč vas zadovolji samo notranji razmislek, notranje ugotovitve in spoznanja, ki vam odpirajo pot novega življenja. Navzven sicer ne bo videti drugačno, a vi se boste počutili čisto drugače in svoboda bo postajala del vsega, kar boste doživljali. Prepoznali boste resnico, da ne morete spremeniti drugih, dokler se ne poglobijo vase in se ne odločijo za spremembo. Tako, kot ste se odločili vi.

4. RITUALI, karmična znanja in uvidi prihajajo na plan. Občutek imate, da se stvari ponavljajo in da nikakor ne boste prišli na zeleno vejo. Čas je, da iz vsega, kar počnete, ustvarite svoj najboljši ritual dneva in življenje v celoti postane sveto opravilo, kjer boste doživljali sebe in dobivali uvide sproti. Imate podporo, da se skozi red in notranji sistem postavite čisto na novo, s svojim notranjim znanjem, svojo notranjo močjo in angeli ter vodniki, ki so z vami takrat, ko urejeno delujete. Prečistite dom, ustvarite svoje kotičke za razna opravila in se odprite za življenje iz svojih največjih globin. Ne skrivajte svoje moči in se ne delajte šibke, če niste. Aktivnosti naj bodo kot ples, kot rutina narave, kar zares ste.

5. VALOVANJE življenjske, spolne energije vam prinaša nove možnosti in nove odločitve, ki jih življenje želi od vas.
Skozi čutenje sebe in stvari, ki vas veselijo, se boste lahko odprli novi poti. Morda imate občutek, da okoli vas vse razpada, kar je sicer res, a razpada staro in odpira se novo, če boste sprejeli novosti kot svežo energijo, ki bo prinesla radost, zadovoljstvo in srečo. Koliko sebe boste dali v svoje življenje? Od tega bodo odvisni vaši rezultati in kvaliteta življenja, ki se vam ponuja. Ne blodite, ne iščite resnice drugje, temveč preučite svoj dan: koliko lenobe ali veselja se je zgodilo v njem? Naj vam bo to merilo za svoj razvoj, udejanjajte ga vsak dan sproti.