Astro

Energijska napoved od 28. 2. do 5. 3.: na udaru bodo občutljive točke:

Andreja Novak
28. 2. 2020, 01.00
Posodobljeno: 28. 2. 2020, 10.47
Deli članek:

izkoristite dober vikend, saj bo teden toliko bolj občutljiv. Na površino bodo splavale vse vaše občutljive točke, pri nekaterih vezane na zunanji sistem, pri drugih na osebne, intimne odnose.

dk
ženska

Spremljajte svoje čustvene reakcije in se odločajte za spremembe, za nove reakcije, da vas ne vodijo čustva, temveč vaša volja, ki naj podpre vašo integriteto.
Petek, 28. 2.
Intenziven dan z neštetimi idejami, domislicami in možno tudi prehitro komunikacijo. Samo najboljši prijatelji bodo razumeli stvari tako, kot boste želeli. Lahko, da boste ne samo preveč stvari povedali, temveč se potem opravičevali na način, ki bo prinesel še več težav, nerazumevanja in nelagodja. Bodite previdni v prometu, danes ne hitite. Če imate občutljivo hrbtenico oz. ste nagnjeni k išiasu, pa bodite pozorni tudi na gibe, da se stanje ne poslabša.
Sobota, 29. 2.
Dopoldne bo spodbujajoče, aktivno in sočasno boste lahko skomunicirali veliko stvari, ki jih je koristno urediti. Tudi druženja v družinskem krogu bodo vse prej kot dolgočasno. Sodelujte v vsem in si dovolite, da se vam menja razpoloženje, saj s tem pridobite večjo moč svobode doživljanja življenja. Popoldne se bo bolj umirilo, želeli si boste odmika od ljudi, zunanjega okolja. Pomemben vam bo počitek, dobra hrana in vse pretiravanje z obiski in pogovori vam bo postalo odveč. Lahko, da boste bolj oživeli pozno v noč, zato ne hitite spati, saj se bodo dobri, ljubeči vidiki dneva odprli šele po 23. uri. Možnosti za globoke in jasnovidne sanje so velike.
Nedelja, 1. 3.
Močno razgiban dan. Jutro bo bolj čustveno razburkano, zato se ne vključujte v tiste “izzive” okolja, kjer se ne želite zaplesti za dlje časa. Popoldne se bo vse umirilo, možne so čustvene zamere od starejših ljudi ali obiskih starejših znancev. Zvečer pa se boste kar naenkrat prebudili, postali bolj komunikativni in lahko, da boste ugotovili, da ste nekaj pozabili pripraviti za ponedeljek in bo potrebna naglica in usklajevanje z drugimi ljudmi. Počutje ne bo optimalno, zato pazite, da se popoldne ne izpostavljate hladnemu vetru ali neugodnim vremenskim razmeram pomanjkljivo oblečeni.
Ponedeljek, 2. 3.
Dinamičen ponedeljek s pre-veliko komunikacije. Skozi pogovore se boste lahko “izdali” in priznali, pokazali svoja prava čustva. To ni najbolj pametno na vašem delovnem mestu, saj vam to lahko zamaja vaše delo in odnose. Zato se nikakor ne pridružite ogovarjanju ali ne spodbujajte nikakršnih govoric, ne glede na to, kdo jih bo sprožal in kako mamljive bodo. Lahko vas stanejo več, kot bi kadarkoli pričakovali.
Torek, 3. 3.
Notranji red bo potreben, da vas pretiravanje z novicami in govorice ne iztirijo. Odličen dan je tudi za vzpostavitev reda v vaših omarah in za ureditev odnosov s starejšo osebo. Lahko pa srečate simpaijo, starejšo od vas in srečanje vas lahko naredi še bolj občutljive, nežne.
Sreda, 4. 3.
Luna preide v raka, kar bo še povečalo občutek za dramatiko in čustveno pre-občutljivost. Če je možnost, se danes ne spuščajte v razčiščevanje kakršnihkoli odnosov, mnenj, mišljenj, saj nič ne bo šlo tako, kot boste želeli. Retrogradni Merkur se danes prestavi v znamenje vodnarja, kar pomeni, da je dobro biti odprt za ideje, kje si nakopljete težave s svojimi negativnimi mislimi in pričakovanji. Razmislite, katera področja ne stečejo tako, kot bi si želeli in preverite, kakšne misli imate o sebi in lastnih sposobnostih na tem področju.
Četrtek, 5. 3.
Bolj sproščen dan se obeta. Lahko, da boste se končno naspali in dobili občutek smiselnosti, prizemljenosti. Venera preide v znamenje bika, kar pomeni, da boste želeli konkretne rezultate tako v ljubezni kot v svoji notranji in zunanji lepoti. Ne bo vam dovolj govorjenje, želeli boste, da se vaš trud povrne in pripravljeni ga boste še več vložiti takoj, ko boste videli rezultate. Dober dan za zmenek ob večerji.