Astro

Ste osamljeni ali ste nekdo, ki je samo rad sam?

Danica Lončarič, osebno srečanje: 040 309 304
26. 1. 2020, 15.00
Deli članek:

Med osamljenostjo in samoto je v resnici velikanska razlika. Osamljeni ste lahko tudi, če imate partnerja.

profimedia
ženska

Včasih, ko se izgubijo skupni interesi in se vrednote začnejo popolnoma razlikovati, takrat se lahko dva partnerja tako odtujita, da tudi če sta drug z drugim sama, se lahko počutita popolnoma osamljeno. In ni nujno, da ste v zvezi, nekateri se počutijo osamljeni tudi v družbi prijateljev ali znancev.
Zakaj pride do tega?
V želji, da bi ugajali drugim, smo izgubili stik samim s seboj. Dejansko smo lahko po nekem določenem času igranja vloge, srčnega partnerja ali dobrega prijatelja, ugotovili, da smo izgubili velik del naše osebnosti in naenkrat se začnemo počutiti osamljene, saj v zameno ne dobivamo nazaj vse tisto, kar smo vlagali v našo bodisi partnerko ali prijateljsko vezo. Začnemo se emotivno odtujevati in ugotovimo, da je v nas velika praznina in to praznino poimenujemo osamljenost.
Kako lahko prenehamo biti osamljeni?
Prvi korak, ki je pomemben: ozavestiti morate, da vaša osamljenost ne prihaja od zunaj, to je občutek, ki ste si ga ustvarili sami in ta občutek morate spremeniti VI. Ne smete biti v pričakovanju tega dejanja, da bi ga opravil kdo drugi! To ni naloga našega starega ali celo novega bodočega partnerja, niti ni naloga, da nam zapolnijo praznino naši prijatelji.
Ko ste osamljeni, se nikakor ne skrivajte, temveč poiščite način, kako vas bo nekdo »našel«
Zavedajte se »PRAZNO PRIVLAČI PRAZNO IN POLNO PRIVLAČI POLNO«
Dokler sami sebe ne osrečite in se ne počutite dobro tudi ko ste sami, v vaše življenje ne boste privabili srečnih in za vas pravih oseb.
Napolnite sebe
Začnite od sebe! Zapolnite si svoj prosti čas s hobiji ali potovanji. Prijavite se na delavnice, berite knjige, meditirajte. Pojdite v naravo. Dovolite si vzeti čas za sebe, da se spoznate in se začnete imeti radi.
Nadenite si nasmeh na obraz in dvignite vašo energijo in zvišajte frekvenco. Raziskujte, prvo začnite po svojem umu, začnite se spraševati, kdo sploh ste in kaj si želite. Kaj je tisto, kar vas resnično osrečuje. Kaj je tisto, kar v vas prebudi strast - in začnite delati na temu.
Ko boste napolnili vašo notranjo praznino z vašo pozitivno energijo, ki jo boste dobili z vsemi novimi koraki, ki ste jih naredili v tisi smeri, kar VAS osrečuje, se bo občutek osamljenosti razblinil kot milni mehurček in vi boste v vaše življenje privlačili točno tisto kar si zaslužite.