Astro

Energije v teh dneh dobesedno kličejo po svežini in strasti

Andreja Novak
24. 1. 2020, 07.00
Posodobljeno: 24. 1. 2020, 08.42
Deli članek:

Napoved od 24. do. 30. januarja 2020

dreamstime
ljubezen

Strasten, a občutljiv, nežen teden se obeta, ko se bodo prižigale iskrice v očeh in metuljčki v trebuhu. Mlaj prinaša spremembe v ljubezni in temeljih življenja – v domu. Zato poskrbite, da v svoj dom prinesete nekaj novega, svežega – ne rezano cvetje, ki bo hitro ovenelo, temveč mlado lončnico, ki bo s svojo rastjo simbolično sodelovala pri rasti novih temeljev blagostanja vašega doma in vaše kreativnosti.
Petek, 24. 1.
Celoten dan še lahko posvetite zaključevanju in pospravljanju, kar se močno priporoča. Malo pred enajsto uro zvečer (22.42) namreč nastopi mlaj v vodnarju in aktivira nove energije v domu in tudi v ljubezni, notranji strasti in doda voljo k odločitvam, ki jih želimo na daljši rok. Če se boste postili za en dan, je torej to 24 ur od mlaja – torej cela sobota. Seveda je smiselno, da že lahkotneje jeste skozi dan in od 17 ure dalje prenehate s težjo hrano.
Sobota, 25. 1.
Pazljivo z besedami, danes bodo imele večjo moč, tako v dobro kot v slabo. Moč manifestacije skozi besede boste lahko spoznali že čez dan. Luna v vodnarju bo nosila spremembe in osvobajala čustva, tako da bodite pozorni, kako se boste počutili skozi dan, da prepoznate svoje novo stanje in opustite prepričanja iz preteklosti.
Nedelja, 26. 1.
Dan za ljubezen, predajo, osvboboditev karme od doma in možnost novega koraka naprej. Če imate danes zmenek, bodite iskreni in odprti, brez igranja in predvidevanja. Če se boste gibali med ljudmi, vzpostavljajte očesni stik, tako boste omogočili energijam Duše, da vam preda skozi odnose tisto, kar potrebujete. Poskrbite pa, da boste v dobrem okolju z ljudmi, ki imajo za vas smisel ali pa v svoji družbi povezani z dobro knjigo, filmom in v udobju življenja.
Ponedeljek, 27. 1.
Dan ljubezni! Močna povezava Marsa in Venere ter z dodatkom Neptuna vam lahko zagode na način, da se v trenutku zaljubite ali pa iz sanjarjenja srečate svojo simpatijo. Ne glede na način srečanja, spoznavanja ali sodelovanja, odličen dan za ljubezen, zmenke, pisanje, sanjarjenje, romantiko.
Torek, 28. 1.
Izjemna čustvena in energijska občutljivost bo v zraku. Še vedno bo prisotna seksualna energija, napetost, privlačnost med Marsom in Venero, ki pa bo na plano priklicala vse skrite sanje, hrepenenja, tudi stare rane in vse tiste energije, ki jih je kdaj pa kdaj potrebno pogledati, jim dati možnosti, da se pozdravijo. Ne očitajte danes drug drugemu bolečin, ki jih je ustvarila preteklost z drugimi ljudmi, drugimi Dušami. Dovolite, da vam sedanji ljudje, sedanje Duše, ki so okoli vas, pomagajo prestopiti te notranje rane, strahove, nemir in sramežljivost.
Sreda, 29. 1.
Nikakor ne dober dan za akcijo ali kakršnokoli razreševanje čustvenih zagat in zadev, ki potrebujejo jasno razumevanje in jasno komuniciranje. Karkoli v tej smeri vam bo šlo narobe. Vaša volja in namera ne bo šla v pravo smer, nejasnost vam bo povzročala zmedo v glavi in če se boste iz teh energij želeli karkoli dogovoriti, boste samo pokvarili dober vtis iz preteklosti in načrte, ki so že bili postavljeni. Lahko celo, da uničite zaupanje vase, ki so ga nekateri na novo vzpostavili do vas. Mirovanje, počivanje ali delo na stvareh, kjer niste prepleteni z drugimi, bo danes najboljše.
Četrtek, 30. 1.
Dinamičen dan, ko se boste za vsako stvar čustveno zagreli in strastno zagovarjali svoja stališča. Če je možno, skozi dan spremljajte svoje srce in počutje, da boste videli, katere besede, pogledi ali čustva, ki prihajajo iz okolja, še vedno v vas netijo bolečino iz preteklosti. Takšna spoznanja vam danes lahko prinesejo večje osvoboditve karmičnih bolečin, s katerimi se srečate ob posebnih okoliščinah. Vsaka prava misel namreč v vašo notranjost prinese povezavo z Božanskim redom.