Astro

Kako vedeti, da ste na pravem mestu, ob pravem času in s pravimi ljudmi

Irena Kahne, osebno srečanje: 040 309 304
1. 12. 2019, 17.00
Deli članek:

Vsaka misel je energija in vsaka energija stremi k temu, da se manifestira.

profimedia
ženska

Energije ne moremo niti zapreti in niti blokirati, v vsakem primeru bo stekla. V kolikor naredimo nekaj, da bi energijo ustavili, vam povem, da bo vedno našla načine, da se izrazi na takšen ali drugačen način. Če ne sledimo toku svoje energije, svoje intuicije, če plavamo v nasprotno smer toka, se bo energija izrazila v obliki bolezni, utrujenosti, depresije, težav s kožo, razdraženosti, agresivnosti in še ostalih neprijetnih oblik.

Torej, zakaj ne bi sledili smeri, ki jo nakazuje naša energija? To je naša pot, naša smer!

Pravi kostum nam je ulit

Poznate pesem »I did it my way«? No, kadar počnemo stvari po naše, če smo resnično zvesti sebi, lahko začutimo to izjemno energijo znotraj nas.

Kadarkoli se trudimo biti nekdo druga ali biti drugačni, da bi ustregli svojim staršem, prijateljem, šefu, ženi, možu, sosedu in ostalim, se bo naša energija zataknila. Vem, da ste nekateri ta trenutek pomislili: »Ampak, ali ne bom sebična ali izobčena iz družbe, če stvari delam na svoj način?«. Ne!

Postali boste VI! To je tista prava svoboda: ko postanete VI, točno takšni kot ste.

Lahko si za trenutek predstavljate, da je svet kot ena velikanska garderoba, vsak izmed nas nosi svoj kostum. Obstaja samo en kostum, ki vsakemu izmed nas ustreza perfektno, kot ulit za nas. V kolikor pa želimo biti nekdo drug, kar naenkrat nosimo na sebi kostum, ki nam je bodisi prevelik ali pa premajhen, predvsem pa nam v njemu ni udobno. To pomeni tudi, da smo v takem trenutku ukradli kostum, ki pripada nekomu drugemu. To  pomeni da nismo na pravem mestu, ob pravem času, ob pravih ljudeh! Vzeli smo mesto nekomu drugemu, vzeli smo njegov kostum!

Vprašanja izginejo

Vprašamo se, kako lahko vemo, če smo na pravem mestu ob pravem času s pravimi ljudmi? Obstaja zelo enostaven kriterij, da to ugotovimo: v našem umu zmanjka vprašanj! Tisto kolo, ki se je neprestano vrtelo v naših glavah, se enostavno ustavi, samo od sebe. To začutimo: počutimo se dobro, vse je naenkrat »v redu«, ljudje nas opazijo, predvsem pa znotraj sebe čutimo izjemen mir. Vse pade na svoje mesto. Vprašanja izginejo in naredijo prostor miru.

V kolikor se še vedno bojujete s seboj in v sebi nosite nešteto vprašanj, na katere ni odgovorov, pomeni, da še vedno niste našli tistega pravega mesta ob pravem času s pravimi ljudmi. Počnete v življenju nekaj, kar je bilo namenjeno nekomu drugemu. Vaše delo pa opravlja nekdo drug, ki je ravno tako na napačnem mestu ob napačnem času z napačnimi ljudmi, tako kot vi. Vidite zdaj? Vse je kakor sestavljanka: če je vsak njen košček na pravem mestu, ustvarja pravo sliko, kot celota ustvari čudovito mojstrovino.

Spodbujam vas, pojdite in najdite svoje pravo mesto. Trenutek, ko se nehate obremenjevati z neštetimi vprašanji in čutite to izjemno energijo, ki teče skozi vas, boste začutili, da ste prispeli. Čutili, da ste na pravi poti, ob pravem času, s pravimi ljudmi. To je vaša pot svobode. To JE svoboda.

Poiščite jo, izberite jo!