Astro

Andreja Novak: energijska napoved od 22. do 28. 11. 2019

Andreja Novak
22. 11. 2019, 10.00
Deli članek:

Sproščeni in dobri dnevi so pred nami, ko bo potrebno samo sprejeti to, kar se ponuja. Mlaj v torek v strelcu daje možnosti novega življenja, ki ga načrtujte v lahkotnejših tonih, pospravite dom in se odprite za nove ideje, nove navade, ki jih želite vpeljati v 2020.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Petek, 22. 11.
Odličen dan za lastne uvide. Sonce bo namreč na najbolj jasnovidni točki leta. V globini škorpijonovega znamenja vam bo za slovo do 15. ure predalo še potrebno jasnost, da skozi mreže preteklosti in svojih čustev zavestno ali podzavestno spoznate tisto, kar vas bo osvobodilo v čustvih in pričakovanjih. Strelci: VSE NAJBOLJŠE!
Sobota, 23. 11.
Ljubeča sobota s polno dobrih energij in nenadnih presenečenj, zato se ne zapirajte doma, tudi ne računajte, da boste naredili umsko zahtevnejša opravila, saj vam bodo misli uhajale in čustva jih bodo prevevala. Najboljši dan za zmenke, druženja in za odkrivanje lepih strani življenja. Lahko, da boste razveselili starejšo osebo ali dobili od nje najlepše darilo.
Nedelja, 24. 11.
Darila bodo prihajala v vseh možnih oblikah, še največ v dobrih in lepih čustvih. Odprite se za sprejemanje in uporabite svojo moč za to, da se ne upirate dobremu življenju. Danes je dan za sodelovanje, sproščenost in druženje z ljudmi, ki so vam pri srcu. Tudi, če se bodo obiski malo nenavadno pojavili, jih sprejmite, ne odmikajte se od nikogar.
Ponedeljek, 25. 11.
Komunikativni ponedeljek bo in pogovorite se o vsem, kar bi radi začeli na novo. Jutrišnji mlaj v strelcu bo prinesel močno podporo za vsa semena, ideje, ki jih boste želeli na novo realizirati. Zato se pogovorite o detajlih, do dna se pogovorite o stvareh, ki vas mučijo in o tistih, ki vas veselijo.
Torek, 26. 11.
Sproščen dan, poln optimizma in energije za novo rast in razvoj. Luna v strelcu vam bo dajala podporo za optimizem, potovanja, humor. Popoldne, malo po 16h se dovrši mlaj, ki prinese možnosti, da začnete se spogledovati z novimi navadami, idejami, ki bi jih želeli v 2020. Naredite si načrt, imejte sadni ali postni dan od 16h do 16h naslednjega dne.
Sreda, 27. 11.
Dan po mlaju je poln kreativne energije in volje, da nekaj naredite. Usmerite se tako, da vam bo dan harmoničen, da boste imeli vsa področja življenja pokrita danes. Urejajte dom, družite se s prijatelji, posvetite se partnerju. Če ste samski, razmišljajte o tem, kakšne lastnosti bi radi, da jih ima partner in jih poiščite pri sebi. Naj bo ta dan navdušujoč za vas.
Četrtek, 28. 11.
Optimistično in malo kaotično dopoldne bo, ki pa se bo prevesilo v resno, tudi bolj hladno popoldne, ko luna preide v kozoroga, okoli 13:30. Skozi red in organiziranje lastnega življenja boste začutili mir in podporo, da se kaj dobrega zgodi za vas in za vaše bližnje. Notranji red in mir je najbolj pomembna stvar vašega življenja. Začnite ga ustvarjati.

Profimedia
horoskop

Oven 21. 3. – 20. 4.
Ovni boste polni delovnega elana in nič vam ne bo težko narediti za druge. V stiku boste z ljudmi, ki vam bodo zaupali in vse povedali. Iz tega boste iztržili več, kot ste pričakovali, saj boste precej naredili zgolj iz veselja. Lahko, da boste preko tega našli novo službo ali poslovno sodelovanje, ki ste ga iskali. V vsakem primeru dober teden.
Bik 21. 4. – 20. 5.
Napetost preteklih dni, tednov ali celo mesecev bo začela popuščati. Začutili boste, da je čas za sprostitev. Ne boste se želeli več truditi za vsako ceno, čeprav se vam bo volja do dela vrnila vedno, ko boste dobri do sebe ali do svoje ljubezni. Prejmete lahko bogata darila ali povišico, saj vam zvezde kažejo prihod blagostanja in večjega osebnega reda, a tudi zadovoljstva.
Dvojčka 21. 5. – 20. 6.
Zameril se vam bo prijatelj, ki vam bo ves čas oponašal stvari, za katere ste se vi morali močno potruditi. Nikakor mu ne boste mogli dopovedati, kako je zares. Prizadel vas bo tako močno, da se boste prenehali pogovarjati z njim, lahko celo, da boste prekinili tudi kakšna dolgoročna sodelovanja zaradi tega. Stara čustva se bodo odprla in potrebovali boste nekoga, da vas potolaži.
Rak 21. 6. – 22. 7.
Teden bo poln presenečenj, še najbolj se vam bo dogajalo v odnosih, kjer boste ugotovili, da vas določeni ljudje imajo resnično radi in da je to tisto, kar ste si najbolj želeli. Začutili boste globoko povezavo in začelo se bo novo poglavje ljubezni v vašem življenju. Ne hitite in si vzemite čas za tiste, ki se vam v tem tednu pokažejo, vas povabijo na kavo. Nič ne prelagajte na kasneje.
Lev 23. 7. – 22. 8.
Strastno si boste želeli, da bi se vaš odnos doma harmoniziral, zato boste vse naredili kar zmorete za druge in za ljubeče vzdušje doma. Žal boste kljub vsemu čutili določeno žalost, ki se ne bo dala čisto skriti. Zakaj čutite, da se morate vi prilagoditi? Kot Lev ste rojeni, da sijete in da vaši domači podprejo ta vaš notranji sijaj.
Devica 23. 8. – 22. 9.
Odločno boste nastopili v svoji službi ali na poslu. Računali boste na pomoč svojih prijateljev, ki pa ne bodo točno razumeli, kaj želite od njih. Tudi, če bodo razumeli, kaj želite, vam zares ne bodo mogli pomagati, zato se pravočasno ustavite in razmislite o svoji karieri in o finančnih zadevah.
Tehtnica 23. 9. – 23. 10.
Spremembe, ki jih boste v tem tednu naredili, bodo vidne in kar precej ljubosumja boste zanetili v svojem okolju. Resno se boste lotili stvari, ki ste jih obljubili pred časom, pa so vsi na to že pozabili. Polni boste delovnega elana, kar se bo poznalo na vseh področjih. Pišite si ideje, ki bodo vmes prišle, saj lahko veliko doprinesejo k vašemu blagostanju.
Škorpijon 24. 10. – 22. 11.
Potrebno bo iti na krajšo pot, kjer boste z lahkoto zagovarjali svoje ideje in predstavili še tistim, ki jih ne poznalo. Lahko, da boste zadovoljni s sabo, vendar se ne upirajte, ko bodo želeli vedeti, kako gledate na življenje, na sodelovanje … Precej vprašanj se bo odprlo in nič ni narobe, če se ne odločite takoj. Lahko prespite in razmislite o vsem.
Strelec 23. 11. – 21. 12.
Končno sproščen in dober teden za vas. Ne glede na to, kaj bodo drugi govorili, si boste vzeli čas zase in se odločali točno tako, kot boste verjeli, da je prav. Lahko, da boste dobili pohvalo, nagrado ali celo napredovanje, kar bo osupnilo okolico. Ne bodo vam vsi privoščili, saj se jim zdi, da si oni bolj zaslužijo to nagrado.
Kozorog 22. 12. – 20. 1.
Urediti boste želeli določene papirje, pogodbe za daljši čas, pa se bo zataknilo pri dogovorih. To vas bo presenetilo, saj je že bilo vse dogovorjeno. Skozi pogovor se bo vse uredilo. Zanimivo je, da vam bo prav ta nesporazum dal več elana za nadaljnje delo. Naučili se boste, da ni nič narobe, če se postavite zase.
Vodnar 21. 1 – 18. 2.
Potreben bo odmik od okolja in od pritiskov, ki ste jih bili deležni zadnje čase. Ne dovolite več predvsem moškim, da vas jemljejo za samoumevne in da vas kadarkoli obremenijo s stvarmi, ki niso zares vaše. Če sedaj ne boste naredili meje, se bo to nadaljevalo do te mere, da boste izgubili veselje in podporo drugih, ki vas potem poslušajo, ko tarnate.
Ribi 19. 2 – 20. 3.
Zadovoljni boste z okoliščinami in tudi s prijateljstvi, ki ste jih v tem obdobju stkali. Tudi v tem tednu bodite odprti za srečanja, saj lahko srečate ljudi, ki vam bodo pomagali aktivirati vaše poslanstvo in urediti možnosti, da lahko na polno začnete delati tisto, kar vas veseli. Zato ne bodite skopi z besedami in se ne umikajte iz pogovorov, temveč se sproščeno pridružite tam, kjer vam je zanimivo.