Astro

Življenje v hvaležnosti rojeva čudeže in srečo

Avtor: Magdalena Jankovec, osebno srečanje: 040 309 304
23. 10. 2019, 10.00
Deli članek:

Ljudje srečo iščemo zunaj sebe - in je ne najdemo.

DK
Magdalena Jankovec

Hipna sreča je minljiva. Sreča je stanje, za katerega se odločimo in ga izberemo. Prav vsak trenutek življenja je sreča in kako malo potrebujemo, ko se zavedamo tega, da srečo ustvarjamo sami.

Vse to že imamo v sebi, samo odkriti jo moramo ponovno.

POSEBNO STANJE

Moje telo vibrira od hvaležnosti za vse trenutke mojega življenja. Hvaležna sem za vse izkušnje in ljudi, ki sem ji srečevala v vseh obdobjih življenja. Hvaležnost je stanje in prostor v nas, kjer smo hvaležni zase, za ljudi, ki prihajajo v naše življenje in odhajajo iz njega. Ko se zavedamo vseh daril, objemov, iskrenosti in sprejemanja ter dodamo energijo hvaležnosti, je tudi to naša sreča. Hvaležnost ne pozna obsojanja. Obsojanje sebe in drugih je energija, ki nas spravi iz zavedanja, hkrati srka energijo hvaležnosti ter nas spravlja v neravnovesje.

Kolikokrat smo hvaležni zase, kar smo naredili, smo, živimo, se družimo. Bodimo hvaležni za naše sposobnosti in naš doprinos celemu svetu.

Vsak dan si napišite pet stvari, za katere ste hvaležni, da jih imate. Na začetku vam mogoče ne bo lahko pisati vaših kvalitet in hvaležnosti za osebe, za katere mislite, da niso po vaših pričakovanjih in merilih. Zavedajmo se in bodimo hvaležni tudi za naravo, vodo, zdravje, druženja in starše, ki so nam dali življenje.

DARILO ŽIVLJENJA

Ko hvaležnost potenciramo, izginjajo sodbe in naša telesa se čudežno preobrazijo, saj dobivajo energijo ljubezni do vsega.

Darilo življenja je zavedanje, da je vse dobro – a da če želimo kaj spremeniti, to lahko storimo. Kaj pa mi vemo, kaj je prav in kaj narobe. Vsaka izkušnja, ki jo skreiramo in imamo, je del načrta, da izkusimo, kar nosimo v sebi; zato je potrebno biti brutalno iskren s seboj in biti tudi popolnoma ranljiv.

Naučili so nas, da biti ranljiv pomeni, da se moramo pred svetom zapreti, da nas zunanji svet ne bo ranil in tako smo si naredili energijske zidove. Ko se začnemo zavedati, da nas nihče zunaj nas ne more raniti in da ranljivost pomeni sprejemanje samega sebe brez obsojanja samega sebe, se čarobnost življenja tudi začne.

Energija hvaležnosti vas popelje do lahkotnosti in radosti življenja - do obilja vseh vrst, ki čudežno začne pritekati v naše življenje.