Astro

Horoskop za sredo, 23. oktobra

Horoskopi.si
23. 10. 2019, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Komaj čakate na neko srečanje in izkazalo se bo, da lahko vzpostavite prijetnejše odnose. Brez težav se boste razumeli z družinskimi člani, ki prinašajo v vaše življenje dobro voljo.

BIK

V svoji potrebi po iskanju pravice ne potrebujete dodatnih žrtev, ki bi dokazovale vaš prav. Čim prej se soočite z vsemi napetostmi, ki jih nosi s sabo energija današnjega dne.

DVOJČKA

Čeprav nimate velikih težav z doseganjem rezultatov, boste nagnjeni k temu, da povzročate manjše nesporazume. V družbi prijateljev boste bolj tihi in malce zadržani.

RAK

Zastarele zadeve vas vedno znova spravljajo iz tira. Morda niste najbolj organizirani, gre le za trenutno šibkost. V ljubezni boste v današnjem dnevu prav tako neodločni.

LEV

Sami sebi ste najboljši prijatelj. Odlično vam bo šlo, priložnost imate, da sklenete dobičkonosen dogovor, le ne imejte prevelikih apetitov. Malce skromnosti bo dobrodošle.

DEVICA

V ljubezni se morate odločiti, čeprav vam nekaj še ne ugaja, kar bo še pospešila luna. Tokrat boste izredno zahtevni, saj je to edina mogoča pot. Le dopoldne popazite, morda ste zopet prepočasni.

TEHTNICA

Na delovnem mestu se boste mogoče znašli v manjšem konfliktu, saj bosta trmasto zagovarjala vsak svoje stališče, pri tem pa ne bosta realno ocenila položaja. Večer vam prinaša iskren pogovor.

ŠKORPIJON

Vse vam bo prišlo prav, ko se bo treba odločiti za nek posel, ki bo navzven deloval megleno. Ljubezenske zadeve se danes ne bodo odvijale v pravi smeri.

STRELEC

Vaš optimizem bo danes na višku, zato se ukvarjajte tudi z malenkostmi, ki vam bodo kasneje prišle prav. Popoldne bo potekalo v znamenju dobre volje in smeha.

KOZOROG

Začeli ste z najboljšimi nameni, zato tudi nadaljujte tako. Obrestovalo se vam bo, tudi če nečesa ne boste takoj razumeli. V življenju nas dogodki včasih prehitijo in jih lahko sprejmemo šele pozneje.

VODNAR

Nekdo bo zaviral vaše poslovne predloge iz neznanih razlogov. Nocoj si z veseljem vzemite več časa za posteljne radosti, saj vas partner že nekaj časa resnično pogreša.

RIBI

Pripravljeni boste na novosti, preizkušate svoje moči v neki novi dejavnosti in dobro vam bo šlo. Dobili boste pravo informacijo, in sicer od nekoga, ki ga že dolgo niste srečali.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.