Astro

Kako vedeti, če je pravi za pred oltar?

am
19. 10. 2021, 13.10
Posodobljeno: 19. 10. 2021, 13.13
Deli članek:

Kolikokrat ste se v razmerju vprašali, če je on tisti pravi in če sploh je za poroko? Se vidite z njim čez 30 ali 40 let? Pozabite na ljubezenske romane in filme, v katerih igralci od prvega trenutka vedo, da jim je nekdo usojen.

dk
poroka

Vsi vemo, da je resnično življenje nekaj povsem drugega. Razmislite, s bom bi preživeli še naslednjih 30 ali 40 let, saj se moramo zavedati, da zaljubljenost mine. Preden imate otroke, razmislite, če je to res oseba, ki si jo želite.

Pomembno mu je, kaj si mislite

Posluša in spoštuje vaše razmišljanje, mišljenje in občutke, si jih zapomni in se jim prilagaja. Enako velja seveda tudi za vas. Tudi on ima svoja razmišljanja, občutke in mišljenja, ki jih morate spoštovati, saj je pomembno, da jih izrazi na glas. Lahko se v nekem razmišljanju strinjate, v drugem ne, pomembno je samo, da ste tolerantni drug do drugega.

Pogovorite se o nesoglasjih

To je ena najpomembnejših stvari v razmerju, saj se moramo zavedati, da bodo nesoglasja stalno prisotna, pomembno je, da imata oba dovolj potrpljenja, da jih razrešita in se uskladita. Ni lahko priti do rešitve, saj je potrebno veliko volje in želje.

Sprejema vas take kot ste

Pozna vaše pomanjkljivosti in vas še vedno ljubi najbolj na svetu. Ne skuša vas spremeniti, ampak ste mu všeč, tako kot ste.

Ima svoje življenje, ki ga živi z vami

Pred vami je imel svoje življenje, kot so prijatelji, posel in družina, sedaj pa mu predstavljate samo dodaten bonus. Zgradili ste si skupno življenje, kjer ni pomemben samo odnos med partnerjema, temveč tudi pomembni drugi.

Ima svoje interese in je željan novih stvari

Ni potrebo da je znanstvenik ali matematik, važno je da ima normalno dozo racionalnosti in veselje do novih stvari. To je lahko hobi, ukvarjanje s športom ali potovanje. V razmerju je pomemben razvoj inteligentnosti obeh oseb.

Uravnotežen ego, skromnost in trma

Skrajnosti v katerokoli smer seveda niso zaželene.

Čustvena zrelost

 Pomembno je, da ste s partnerjem na isti valovni dolžini kar se tiče prihodnosti vaše zveze.

Ima smisel za humor

 Nasmeh je nasploh zelo pomemben del življenja, saj lahko spravi v boljšo voljo nas ali pa ljudi okoli nas. Ne pozabite, da je smeh zdravilo za veliko problemov.