Archie

Pokojna princesa Diana obiskuje svojega vnuka Archieja

ns, snč
23. 9. 2019, 16.16
Posodobljeno: 23. 9. 2019, 16.40
Deli članek:

Sin princa Harryja in njegove soproge Meghan Markle, štirimesečni Archie Harrison, je najmlajši član britanske kraljeve družine in njena največja zvezdica.

Wikipedia
Simone pravi, da je Diana navdušena nad ljubkim sinom svojega sina Harryja

Mediji nestrpno pričakujejo, da izvedo kaj novega o dojenčku, saj si vsi želijo o njemu vedeti čim več podrobnosti. Zanimiva je tudi novica, ki jo je z javnostjo delila znana vedeževalka Simone Simmons: dojenčka naj bi namreč redno obiskovala njegova pokojna babica.

Simone je sicer že večkrat povedala, da komunicira z onostranstvom, tudi s pokojno princeso Diano.

Gre za isti medij in vedeževalko, ki je pred poroko Meghan in Harryja svetu prenesla Dianine besede. »Če se dotaknem svojih sinov in njune sreče, bom rekla, da je William v Kate našel popolno srečo, za Harryja pa zdajšnja Meghan ni prava. Pravo je že našel pred leti in mu svetujem, naj se vrne k njej. On natanko ve, o katerem dekletu govorim,« so bile Dianine besede svojima sinovoma. Zdaj pa se je oglasila z novim sporočilom pokojne Diane.

Profimedia
Ali malega Archieja Harrisona iz onostranstva res obiskuje pokojna Diana, je vprašanje, s katerim se ukvarjajo britanski mediji.

»Diana mi je sporočila, da vsak večer obišče malega Archieja in bdi nad njim. Pravi, da je čista duša in da jo je začutil ob sebi, saj sta energetsko povezana. Diana zares obožuje Harryjevega sina,« je še povedala Simone.

profimedia
Archie v maminem naročju ob pristanku v Capetownu 23. 9. 2019 - seveda zavit v odejico in v maminem naročju.

Je pa Archie vsekakor poseben otrok: v vsej zgodovini britanske kraljeve družine namreč še ni bilo dojenčka, ki bi na svojo prvo turnejo po svetu odpotoval pri štirih mesecih, on pa bo od 23. septembra pa vse do 3. oktobra v Južni Afriki, kjer bosta imela očka in mamica srečanja s predstavniki organizacij za pravice afriških žensk in deklet, za kar se je goreče zavzemala prav princesa Diana, in z namenom, da svet spremeni na bolje, v Afriko tudi sama vsako leto večkrat odpotovala. In očitno je Lady Di spet v Afriki - tokrat kot angel varuh svojega malega vnuka.