Astro

Kaj so Ladu Bizovičarju zvezde položile v zibko?

kk
17. 9. 2019, 08.42
Deli članek:

Voditelj, igralec, žirant, režiser in nekdaj tudi plesalec, je rojen 3. septembra 1975.

Mediaspeed
Lado Bizovičar

Že od daleč se vidi, da Ladu, kot radi rečemo, jezik teče kot namazan. In vedno mora imeti prav. Sicer je zabaven in poln humorja, vendar se tisti, s katerimi živi, s tem ne bi s tem ravno strinjali. Za štirimi stenami, zasebno, je Lado lahko zelo »težek«. Torej je v njem nekakšna dvojnost, na zunaj prodaja svetel in nasmejan obraz, doma pa je velik godrnjavec, ki ga moti vsaka dlaka. V njegovi poslovni karieri ne vidim drastičnih vzponov in padcev, vedno bo v zlati sredini. V prihodnosti se bo zanj zavzela neka ženska, ki ga bo medijsko dvignila, vendar kreativnega presežka od njega v prihodnje ne pričakujem.

Lado ni direkten, v življenju gre raje po ovinkih, če je le mogoče. Tudi čustveno se mi zdi precej trd, težko pokaže občutke, še težje čustva komu nakloni. Če bi hotela opisati njegovo vedenje do drugih, bi lahko rekla, da gre nekako takole: Jaz sem tukaj, to je neizpodbitno dejstvo, kaj bi še rad od mene?

Čeprav tega ne bi nikoli priznal, je velik materialist.Zelo rad ima denar, še raje ga skriva v žepu. Ni takšen materialist, da bi delal izključno zaradi denarja, a to, kar ima, tišči v svoji pesti in težko je iz njega izvleči kakšen evro.

Zanj je značilno tudi, da ni družinski tip človeka. S svojo matično družino ni močno povezan, te vezi mu niti ne pomenijo veliko. V tem smislu je precej sebičen, vseeno mu je za brata, sestro, njihove otroke … Če obrnem drugače, njegova popkovina z družino je že zdavnaj prerezana in te krvne vezi mu ne pomenijo veliko.

Mogoče to izhaja iz tega, da je bil v otroštvu precej osamljen, veliko je bil prepuščen sebi. Bolj je bil navezan ali na stare starše ali na neko starejšo sorodnico kot na svojo bližnjo družino. Morda zato deluje, kot da ni topel in srčen človek. Težko tudi pohvali, tega ne zna, in ko govori, Lado vztraja pri svojem in ne dovoli, da kdo drug pove svoje mnenje. Govoril bo in govoril, dokler se sogovornik ne bo utrudil od poslušanja in odnehal. Po eni strani je okrog njega veliko žensk, po drugi strani pa je v ozadju drobna žensko, s katero si bo ustvaril družino in imel z njo dva otroka.

Priporočam mu, da pazi na srce, pritisk in ožilje, tudi z grlenim predelom nekaj ni v redu, naj bo zelo pozoren na ta del telesa. Na daleč Lado deluje zanimiv in zabaven, vendar ga, žal, ne krasijo dobre prijateljske lastnosti. Večjo prednost daje interesom kot prijateljskim vezem, zato se lahko zgodi, da ti bo takrat, ko ga boš najbolj potreboval, obrnil hrbet.