Astro

Horoskop za četrtek, 1. avgusta

W.Y.
1. 8. 2019, 06.32
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Svojo energijo danes uporabljajte nekoliko bolj počasi in doma, saj vam je lahko v nasprotnem primeru zmanjka. Konflikt ne bo najboljša izbira današnjega dne.

BIK 

Nekoliko manj boste analizirali. Prejeli boste mnogo prijetnih komplimentov, ki vas bodo vsa za nekaj čas dvignili in vam pomagali, da lažje rešite tudi poslovne zadeve, ki vas bremenijo.

DVOJČKA

Soočili se boste s finančnimi težavami, ki so se vam nakopičile v preteklosti zaradi vaše nepremišljenosti. Rešili jih boste s pomočjo prijateljev ali družinskih članov

RAK

Najdite več lepih in vzpodbudnih besed, še posebej dopoldan, ko bodo vsi nemirni. Nasmehnite se, podarite kompliment in ljudje bodo do vas prijaznejši.

LEV

Ne izzivajte v današnjem dnevu potrpljenja bližnjih, sami pa se poskusite notranje umiriti. Poslušajte svoje srce. Zapomnite si, da nihče nima vedno prav. 

DEVICA 

Če ste v poslovnem sodelovanju z osebo o kateri dvomite, se vam lahko zgodi, da ta odnos brez obrazložitve prekinete. Odpirala se vam bodo mnoga vrata in od vas bo odvisno od vas.

TEHTNICA

Končno boste našli svoj mir. Vendar se to nanaša bolj na področje vaše osebne rasti, saj vam bo družba ljudi včasih kar odveč, pa tudi sklepanje kompromisov z vami ne bo enostavno.

ŠKORPIJON

Negotovost in nemoč iz preteklega obdobja bosta danes neverjetno izginili iz vaših misli, vi pa boste bolj sproščeni. Lotili se boste nečesa velikega in uspelo vam bo.

STRELEC

Energija planetarnih kombinacij bo v današnjem dnevu pri vas povzročila potrebo po živahnem in veselem vzdušju, tako na zasebnem, kot na poklicnem področju.

KOZOROG

Pred vami je zanimiv dan. Še posebej se boste zbližali z eno osebo, ki je v vašem življenju že dlje časa, pa ste jo kar nekako izključevali iz svojega vsakdana.

VODNAR

Partner bo na vaši strani, kar naenkrat bosta imela ogromno skupnih točk. Tisti, ki ste samski lahko spoznate zanimivo osebo, ki vam bo na lep način popestrila dan.

RIBI

Planeti nakazujejo večje spremembe na čustvenem področju in nasploh v družini. Možni so tudi večji konflikti in razčlenjevanja stvari iz preteklosti. Zato bodite previdni.