Astro

Urška mrtve vidi in jim pomaga nazaj

Sonči Nered Čebašek
7. 12. 2018, 21.39
Posodobljeno: 7. 12. 2018, 22.04
Deli članek:

V naših domovih ne prebivamo sami. Ob naših živih energijah so tudi sledi pokojnih in tako duše umrlih oziroma njihovi ostanki ter druge entitete postanejo naši stalni sostanovalci.

arhiv svet 24
Urška Puš, medij, ki komunicira s pokojnimi

Jasno je torej, da je energijsko čiščenje prostorov, v katere se vselimo, ali čiščenje doma, kjer že živimo, nujno.

»Čiščenje je potrebno, da lahko živimo in delujemo optimalno, da ni nikakršnih motečih elementov,« poudari Urška Puš, medij, ki komunicira s pokojnimi. Odgovori pa nam še na vse drugo, kar nas zanima.

Entitete zaznavamo na najrazličnejše načine – jih vonjamo, slišimo, čutimo …

Kako stanovalce, ki jih ne vidimo, začutimo mi in kako jih zaznavate vi?

Energije oziroma entitete lahko zaznavamo na najrazličnejše načine (vonj, sluh, dotik/fizičen občutek, vid ...). Sama jih vidim, slišim, vonjam, čutim. Vse v paketu.

Nam lahko povzročijo konkretno škodo – materialno, čustveno in podobno?

Lahko nam povzročijo težave ali nam ponagajajo, vendar ne bi želela bralcev prestrašiti, denimo da lahko zaradi duše umrlega ali neke druge entitete bankrotirate oziroma se ločite. Nujno se je treba zavedati svoje odgovornosti v življenju in ne za vsako stvar okriviti mrtvih.

Z entitetami je treba znati komunicirati, jih razumeti, jim pomagati in jih pospremiti nazaj tja, kamor spadajo. 

Imamo lahko od njih tudi kaj lepega?

Seveda. Vsak dan nas opominjajo in opozarjajo, kaj smo – duša z namenom in poslanstvom. Dajo nam lahko ogromno.

Kako osnovno čiščenje duš mrtvih in entitet iz stanovanj poteka?

Moj način čiščenja poteka fizično pri klientu doma. Na dom pridem z vsemi potrebnimi pripomočki. Med čiščenjem opravim tudi reading/pogovor z umrlimi oziroma entitetami, ki prebivajo v domu. Poteka od 90 do 120 minut.

Je to vaš poseben način, ki ste ga prepoznali kot najbolj učinkovitega, ali je splošno znan in se uporablja?

Moj način energijskega očiščevanja doma je popolnoma unikaten, saj temelji na večletnih osebnih izkušnjah s terena, in niti eno čiščenje doma ni enako drugemu. Prav na podlagi tega sem letos za kliente oblikovala poseben set za energijsko očiščevanje doma, kjer so vsi pripomočki na enem mestu. Setu so priložena navodila za osnovno čiščenje prostorov. Na to temo imam tudi predavanja – delavnice z naslovom V mojem domu straši, na katerih vsak udeleženec brezplačno prejme set za energijsko očiščevanje doma.

(Več informacij o tem je na voljo na facebook profilu Izvorni Stik, Urška Puš oziroma na spletni strani 

www.dotikonostranstva.si

Torej lahko energijsko čiščenje izvaja tudi vsak sam?

Vsak lahko sobo, stanovanje oziroma dom prekadi s svetim lesom, dišečo palčko, postavi v prostor orgonit oziroma naredi axis mundi, a to ne pomeni, da se je znebil umrlih in ostalih entitet. Pravo čiščenje doma zahteva znanje in predvsem izkušnje, saj je treba znati z entitetami komunicirati, jih razumeti, jim pomagati in jih pospremiti nazaj tja, kamor spadajo. Vsekakor pa je treba nekje začeti. Če ne drugega, moramo znati zaščititi sebe, poskrbeti za lastno energijsko pretočnost in uravnavati energijo doma z osebnostnega vidika. Za preostale, resne primere smo tukaj strokovnjaki.

dreamstime
Nevidni sostanovalci nas morda gledajo iz kotov.

Letos ste se z družino vselili v nov dom, staro hišo – nam lahko opišete, kako je bilo, kakšni so bili občutki ob vstopu in kako ste se lotili ustvarjanja okolja, kjer vam bo lepo?

Z možem sva kupila 200 let staro domačijo, vendar še ne živimo tam. Zemljišče ima pestro zgodovino in s tem so povezane tudi duše umrlih. Delamo, kot nam zemljišče dovoli; lahko imamo v mislih nekaj, a zgodilo se bo nekaj povsem drugega. Postavila sva oltar prednikov, vsem, ki so nama omogočili nakup domačije. Seveda sem celotno zemljišče in vse objekte tudi energijsko očistila.

Urška Puš: »Pravo čiščenje doma zahteva znanje in predvsem izkušnje.«

Imate kakšne posebne izkušnje čiščenja pri strankah?

Oh, marsikaj. Najbolj impresivne so tiste, ko ljudje ne morejo prodati hiše, domačije, stanovanja, po čiščenju pa kupci pridejo sami.

Zaradi kakšnih izkušenj se največkrat obrnejo na vas?

Po navadi se name obrnejo ljudje v resnejših stiskah, imajo občutek, da je nekdo v njihovem domu, jih gleda, se jih dotika, vpliva na živali in otroka psihično in fizično, stvari letijo po zraku, slišijo se ropot, koraki, zakoni se krhajo, ljudje ne morejo in ne morejo prodati doma ...

Svetujete morda kakšen obred, ki naj se izvaja vsak dan, vsak teden … za boljše energije doma in odstranjevanje slabih energij?

Uporaba svetega lesa, žajblja, kadil, dišečih palčk, orgonitov ... To ne more škoditi.

Duše pokojnikov in druge entitete v naših domovih nam lahko le ponagajajo, povzročijo tudi resne težave, pa tudi kaj lepega lahko dobimo od njih.

Je povpraševanja po strokovnjakih za energijsko čiščenje doma vse več?

Ne bi rekla, da se povpraševanje povečuje ... Ljudje se pač za to odločijo, ko jim res ne gre več v življenju in ne vidijo druge možnosti.

Kako ste vi pridobili ustrezno znanje – zaznali potrebo, da je energijsko čiščenje nujno, in se tudi naučili, kako to izvesti?

Praksa, praksa, praksa. Za sabo imam veliko let izkušenj. Vsak dom mi »pove«, kaj je treba narediti. In jaz ga poslušam.