Napoved

Horoskop za torek, 4. decembra

W.Y.
4. 12. 2018, 06.27
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Bodite bolj razumevajoči z osebo, ki ne more izpolniti prav vsega, kar pričakujete od nje, kljub temu da se trudi. Posebno doma, kjer ste morda res preveč pristranski.

BIK - V ljubezni ste navidezno odločni, ko pa gre za res, se spet umikate. Tokrat se ne boste izmuznili le z nekaj besed, morali boste razložiti nekaj, kar vas bremeni.

DVOJČKA - Nekaj vam bo v današnjem dnevu zazvenelo izredno privlačno, povezano je s potovanjem. Zaenkrat bo vse ostalo pri besedah, tudi zaradi denarnih preglavic.

RAK - Vse svoje delovanje boste že dopoldan usmerili v finance, saj je sedaj pravi čas za dobre odločitve, ki bodo dolgoročno vplivale na vaše stanje v denarnici.

LEV - S partnerjem se bosta vendarle znašla na pravi valovni dolžini, in uspešno krmarila tudi v prihodnje. Izpovejte mu kaj čutite in mislite in se ne zapirajte vase.

DEVICA - Ne iščite odgovorov tam kjer jih ni, raje se poglobite vase in kmalu boste zagledali tisto simpatično, pravo odločitev, ki vas vodi k napredku.

TEHTNICA - Ne smilite se samemu sebi, ampak realno poglejte na zadevo, ki vas bremeni že nekaj časa. Ugotovili boste, da nimate razlogov za vlogo žrtve.

ŠKORPIJON - Ni čas za ljubezenska pogajanja. Ste preveč enostranski, pazite tudi pri novih poznanstvih. Vaša prva ocena bo napačna. Popoldne bi se morali natančneje posvetiti telovadbi.

STRELEC - Zaradi vaše sanjavosti bo zastoj na srečo zgolj začasen a naj bo zadostno opozorilo za prihodnje izzive. Zberite se in se soočite z nastalo situacijo.

KOZOROG - Vaše razpoloženje bo nihalo, kot bo pihal veter. Vseeno ne reagirajte takoj ampak se raje malo več začnite posvečati sebi. Izogibajte se prepirom.

VODNAR - Doma se ne morete zbrati, čeprav vas že priganjajo. Tudi ljubezenske poti so precej trnove, vendar se lahko še izmuznete, če boste izredno diplomatski.

RIBI - Vaše delovna produktivnost bo malo nihala iz ene v drugo skrajnost, ampak nič ne skrbite zato, ker se boste vseeno izkazali v dobri luči. Poskrbite tudi za gibanje.