Astro

Prav zdaj se gradijo temelji za leto 2019!

Sonči Nered Čebašek
29. 11. 2018, 11.53
Posodobljeno: 29. 11. 2018, 12.22
Deli članek:

Niso samo trgovine založene s prazničnim okrasjem, tudi energijski terapevti so s svojim delom že v prihajajočem letu 2019.

dreamstime
Pravočasna priprava na značilnosti samosvojega Merkurja je nujna

Napočil je namreč čas, ki je pravi, da se za novo leto zgradijo temelji, ki bodo omogočili, da bomo stabilno gradili, kar je za nas dobro, sledili svojemu poslanstvu, s katerim smo prišli na Zemljo - predvsem pa uresničevali svoje želje.

O skrivnostih gradnje temeljev nas je poučila energijska svetovalka
Andreja Novak, ki o tem, kako na pri način skozi življenje uči skozi vse
leto, a v zadnjih dnevih decembra ima edinstveno in unikatno delavnico, ki se izvaja samo v tem obdobju in samo enkrat letno.

arhiv svet 24
Andreja Novak – energijska svetovalka, astrologinja in Feng-Šui mojstrica

Je običajno, da se na prihajajoče leto pripravljamo že konec tekočega? Ali je Merkurjevo leto 2019 kaj posebnega?
Zame in za ljudi, ki se k nam obračajo po pomoč oz. sodelujejo v naših programih, je to nekaj povsem običajnega, da se v zadnjih dnevih leta skupaj intenzivno pripravljamo, saj se od zimskega solsticija, 21. decembra dalje prebujajo najmočnejše energije Zemlje, ki aktivirajo vse tisto, kar je v nas. Seveda si želimo, da se v nas prebujajo najboljši talenti in da začnejo semena naših želja kaliti in rasti v pravo smer. Vsako prihajajoče leto ima svojevrstne energije, ki jih ozavestimo in sprejmemo ter se s tem odpremo na dobro sodelovanje. Merkurjevo leto 2019 je posebno v tem, da bo prinašalo največ podpore v komunikacijo, v nove ideje …  Če se odmikamo od teh lastnosti v sebi, si lahko sami zaustavljamo življenje in se izgubljamo v pretirani ali prešibki komunikaciji, v premalo ali preveč idej … In leto mine, življenjski cilji pa se tako prestavijo še za eno leto ali več …

Kaj so torej glavne značilnosti, ki jih Merkur prinaša v leto 2019?
Leto 2019 bo poslovno in predvsem umsko usmerjeno. Podpora bo šla v smer idejnih rešitev, nujnega komuniciranja in sodelovanja na manj čustven in sentimentalen način. Mnogi bodo prisiljeni “spregovoriti” in se izjasniti, kaj želijo od drugih, od okolja, tudi od družinskih članov. Na eni strani bodo prihajala številna sporočila tudi iz energijskega – duhovnega sveta, na drugi strani pa se bodo lahko dogajale manipulacije skozi besede in ideje, tako da bo vsak posameznik prisiljen najti svojo notranjo resnico, svojo integriteto in iz nje delovati. V nasprotnem primeru bo seveda življenje pripomoglo, da bo vsak našel svoje omejitve ali zanke, kjer se “zapne” za okolje, da se potem njegova osebna pot ne odpre.

Morda primerjava, kaj nam je prinašalo in nam še prinaša to Venerino leto?

Venerino leto nas je spodbujalo, da sprejmemo svoje notranje energije, notranji jin – ženski princip so-delovanja. Torej vam je leto 2018 prinašalo vse tisto, kar vibrira v vaši notranjosti in nobena dejavnost – delo ali aktivnost ni mogla tega spremeniti, razen po-polnega sprejemanje sebe in vseh notranjih skritih želja in nagibov. Kakšna je bila vaša notranja glasba, tako se je zunaj “slišalo” okolje. Do zimskega solsticija še ima vaša notranja Venera možnost sprejeti vse, kar JE in s tem je njeno poslanstvo končano. Sicer so nove možnosti ponovno čez 7 let, ko bo Venera ponovno vladarica leta.


Je treba za sprejetje novih energij Merkurja s starimi Venerinimi energijami počisti? Kako?
Ni potrebe po opuščanju Venerinih energij, temveč jih je potrebno nadgraditi. Življenje nam dobro steče namreč takrat, ko se odločimo za sodelovanje, za učenje z ljubeznijo in ni potrebno trpljenjem, pritiski življenja in skrivanje pred spremembami. Takšna odločitev potem prinese vse bolj polno svobodo sprejemanja, sodelovanja z vsem, kar se dogaja iz večje perspektive.

Energije postajajo vse bolj poenotene in s tem življenje postaja vse bolj umirjeno oz. odprto za potrebe Duše in srca.

Kako lastnosti Merkurja najbolje izkoristiti?

Z odkrivanjem resnice, ideje o svojem življenju, s spoznavanjem svojih prepričanj, svojih omejitev in iskanjem rešitev sproti v stvareh, ki jih želimo razrešiti pri sebi. Merkur lahko prinese dober fokus na lastno življenje in na komuniciranje in ustvarjanje iz tega energijskega prostora, lahko pa prinese tudi večjo potrebo po “nadziranju” drugih, komuniciranju iz ne tako dobrih in čistih namenov. Na srečo bodo manipulacije vse bolj vidne in ne bo se več tako lahko “skriti” in preložiti odgovornost na drugega.

Nam zaupate vsaj delček vsebine vaše delavnice Transformacija življenja za leto 2019?

Delavnica ima klasični namen, ki se spelje v nekaj stopnjah, zato je dvodnevna, da energije v vsakomur dozorijo in da se pokaže “tisto pravo”:

1. razjasniti cilje in želje, ki jih posameznih nosi za prihajajoče leto oz. za prihodnost

2. skozi energijske postopke samo-odkrivanja se glede na vladarja leta določi proces transformacije, ki je vsako leto drugačen, ravno zaradi različnih pogojev, v katerih bomo živeli prihajajoče leto.
3. v zaključni fazi se zgodi tista magija, ki je potrebna, da se dani cilji uresničijo: z udeleženci predamo želje in cilje v časovne mreže pod vodstvom Varuhov Časa in Mojstrov Karme, ki so mi to delavnico tudi “predali” v energijah.
Tako se potem cilji in želje samodejno skozi leto (ali celo več let) uresničujejo in pri tem nas energije same vodijo. Zato je to transformacijska delavnica, kjer se vse zgodi in se potem skozi leto pobira “sadeže”
----------------------------------------------------------------------------------

Termin in lokacija delavnice: 15. in 16.12.2018 od 9. do 18. ure, Angel.si, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec

Za dodatne informacije ali prijavo pošljite e-mail na naslov: andreja@angel.si

Podrobne informacije o delavnici Transformacija življenja za leto 2019 najdete na spletni strani www.andrejanovak.si, in sicer TUKAJ.

-------------------------------------------------------------------------------

Kako je nastal ta program? Ste ga odsanjali ali zložili glede na teorijo, občutke ... ? 
Program je nastal skozi brezplačne eksperimentalne vikende, ki sem jih v okviru društva Angel.si (sedaj Zavod za energije) organizirala v PD v Logarski dolini vsak december v ta namen. Od leta 2002 do 2007 sem brezplačno vodila to delavnico, da sem s pomočjo naših članov raziskala delujoče ključe, ki prinesejo praktične rešitve. Še danes sem hvaležna tako njim kot energijam Varuhov časa in Mojstrom Karme, da mi stojijo v podpori, kajti brez njih ne bi bilo nič.   

Se morajo udeleženci delavnice kaj posebej pripraviti?

V opisu dogodka imamo navedeno, da naj razmislijo o svojih ciljih in željah, ki jih potem damo na “skupni imenovalec”. Velikokrat pridejo v zadnjem trenutku ljudje, ki se niso “pripravili” na ta način, pa ni nič hudega, saj sproti skozi proces vse, kar potrebujejo, odkrijejo v sebi.

Je kaj tipičnega, kar nam lahko spodleti, če sporočil Merkurja ne bomo upoštevali?
Je ☺ . Če črnogledo pogledamo na Merkujevo leto, se lahko zgodi popolna manipulacija samega sebe in življenja. Sporočila, ki bi jih naj “sprejemali” skozi Svetlobne energije, lahko prinašajo nižje energije, če ne poskrbimo za delovanje iz popolne Resnice in lastne Integritete.

V minus se lahko išče “krivca” v okolju, zakaj se kaj ni zgodilo v dobro …, skratka, okoli sebe lahko ustvarite popoln kaos, kar Merkur rad na hitro naredi, da se potem “skrije” prava odgovornost.

Kaj pa lahko naredi vsak zase, brez vodstva učitelja oziroma poznavalca prihajajočih energij z neba, da mu bodo poti v 2019 tekle gladko in navzgor?
Vedno je rešitev v ljubezni, iskrenosti in komunikaciji s tema dvema energijama. Če ne boste vedeli, kaj bi ali kaj bi rekli, naredili ali kako razmišljali, je vedno rešitev v tem, da se podate v globino svojega srca in zadihate v njega ter potem iskreno izrazite, kar čutite, mislite in ste. Lahko celo začnete uporabljati stavke kot so: “Tega pa sedaj ne vem, bi moral-a preveriti…?”  “Se bom pozanimal-a…”, ali “tega pa pri nas ne delamo, pojdite tja in tja …” – vse to so normalne izjave za svet, a za Slovenijo pa že rahlo pozabljene ☺ Ni hudega, če vsega ne veš, vsega ne zmoreš in če nisi popoln, kajti napredek in razvoj lahko temelji samo na tem, da se zaveš, da nisi popoln, niti te nihče ne sili v to ter da je povsem dovolj, da si iskren in da gojiš ljubezen v sebi.


Kakšen bi bi vaš splošni opis leta, ki je pred nami: lepo, vznemirljivo, skrivnostno ... ali kaj tretjega?

Veselim se Merkurjevega leta, ki bo vznemirljivo, iskrivo, hitro in vse, samo skrivnostno pa ne ☺ .

Merkur je namreč znan po tem, da pre-hitro pove vse, kar mu leži na Duši / jeziku. Torej če se bomo poslušali in iskreno komunicirali, je lahko to najbolj produktivno leto do sedaj.

Veliko dobrega bomo lahko naredili, ideje bodo preskakovale in največ se bo dogajalo tistim, ki bodo odprtega srca in uma.

Nam zaupate, za kaj boste Merkur skušali čim bolje izkoristiti vi?
Že ko razmišljam o prihajajočem letu v meni vse vibrira od novih idej, veselja nad komuniciranjem z ljudmi, ki jih zanimajo podobne stvari in verjamem, da bomo skupaj našli številne nove rešitve za nam pomembne stvari. Ker imam Merkurja v škorpijonu in v drugih hiši – hiši materialnosti, zato rada razmišljam in komuniciram v globino z namenom, da ideje in skupne cilje prizemljim. To mi je poslanstvo, za katerega z veseljem in odprtim srcem sprejemam podporo Svetlobe.