Astro

Astro nasveti: od 30.7. do 5.8. 2018

Andreja Novak, energijska svetovalka
30. 7. 2018, 09.59
Posodobljeno: 30. 7. 2018, 10.19
Deli članek:

Energije tega tedna bodo še vedno napete, zato bodite previdni v prometu, pri elektriki in izjavah, ki vam lahko na hitro spremenijo življenje (pa ne nujno na dobro). Meditacija, dihalne vaje in svetla, hladna oblačila vam bodo v podporo.

Sprejmite podporo narave.

Ponedeljek, 30.7.

Ponedeljkovo dopoldne bo v znamenju lune v ribah, zato boste čustveno sproščeni. Sočasno vas bodo planetarne energije retrogradnega Marsa in Saturna podpirale pri učinkovitih dejavnostih, vseh aktivnostih in uvajanju novega načina delovanja v svoje življenje.

Priporočljiva barva: siva, bela in rdeča (ta v obliki hrane in pijače)

Torek , 31.7.

Srečanje Lune in Neptuna v ribah vam lahko torkovo dopoldne spremeni v kaos, ali pa sprejmete podporo angelov in narave in se odprete novim idejam in čustveni komunikaciji, ki bo v zraku. Sočasno se bosta povezala za nekaj dni Mars in Uran, ki vam bosta podprla ideje in akcijo. Zato sprejemajte sproščeno vse, kar se bo dogajalo in ko vas objamejo energije delavnosti, se aktivirajte ter opravite svoje stvari dobro in hitro.
Priporočljiva barva:  rdeča, bela in roza odtenki.

Sreda, 1.8.

Dopoldne bo aktivno in polno nestrpnosti, pa tudi volje za spremembe. Ne čakajte in ne odlašajte. Stopite v akcijo in se izogibajte vsem provokacijam iz okolja, pa tudi hitenju in nejasnim pogodbam ter komunikaciji, kjer ne veste, kaj se od vas pričakuje. Če ne veste, vprašajte!

Priporočljiva barva oblačil:  Zelena, siva in bela.

Četrtek, 2.8.

Dinamičen dan z obilo pozitivnega naboja za osebno rast in premike v življenju. Načrtujte, delujte tudi, če ste na dopustu. Sedaj ni čas za lenarjenje, temveč za aktivno sodelovanje z vsem, kar vam pride na pot. Navzven ne odgovarjajte na provokacije, temveč izgrajujte pot notranjega miru.
Priporočljiva barva: bela in vsi odtenki rjave.

Petek, 3.8.

Današnja komunikacija bo pestra in lahko se boste dogovorili več praktičnih stvari. Zato ne odlašajte, pokličite in se zmenite vse, kar je potrebno. Energije bodo podpirale vse, v čemer boste iskreni in predani. Dober dan za ljubezen in dobre dogovore v vsem, kar si želite v življenju. Zvečer luna prestopi v praktičnega bika, tako da se obeta dober vikend.

Priporočljiva barva: oranžna, bela in svetlo rumena.

Sobota, 4.8.

Napetost v zraku bo danes začela popuščati in lahko se boste predali svojemu osebnemu življenju brez večjega nemira v sebi. Zadnji krajec bo zvečer, zato je smiselno zaključiti določena dela, procese ali karkoli želite zaključiti v tem obdobju. Če ste na morju ali imate možnost sproščanja ob vodi, predajte vse, kar vas bremeni v energije narave in Svetlobe, saj vas energije Lune povezujejo z osebnimi preboji za življenje in pri opuščanji preteklih čustev. Tudi meditacija je v tem obdobju koristna.

Priporočljiva barva:  lila in bela.

Nedelja, 5.8.

Dobro jutro bo naredila luna s svojo mehkobo in spočiti se boste zbudili, če pijete dovolj tekočine. Tekočina je pomembna tako za fizično telo kot za vsa ostala energijska telesa, ki bolj sproščeno odreagirajo na vplive lune. Polni boste idej in zapišite si jih, saj imate danes podporo pri sproščenem sprejemanju vsega, kar bi vam vaša Duša rada predala za to obdobje. Zvečer boste odprti za ljubezen in nežnost. Naj bo vaša prva avgustovska nedelja nepozabna!

Priporočljiva barva: bela in modra.