Napoved

Horoskop za četrtek, 28. maja

W.Y.
28. 6. 2018, 06.20
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN-Zdaj je čas, da potegnete črto čez preteklost in se brezskrbno prepustite prihodnosti. Za vse je poskrbljeno. Le nekaj vztrajnosti in motivacije boste potrebovali.

BIK- Primanjkuje vam energije, posebno če se neko srečanje ne bo zgodilo tako, kot ste upali. Spremenite prvotni načrt, čeprav bo to naporno in popazite na zdravje.

DVOJČKA-Ko se vrata sreče zaprejo, se odprejo nova. Našli se boste na razpotju usode in se odločili pravilno. Vaše besede bodo zelo napredne in čas je, da se sestavite.

RAK-Danes sledi pozitivno finančno obdobje vendar boste še vedno bolj skopi in varčni kot običajno. Denar bo šel težko iz rok in ga ne boste hoteli porabiti niti za svoje osebno zadovoljstvo.

LEV-Luna vam pomaga pri odločanju, saj imate prvič po dolgem času dovolj energije za vse podvige. Tudi glede ljubezenskega načrta imate še dovolj časa, le ostanite mirni in zbrani.

DEVICA-Imate moč v komunikaciji in tudi dobro veste, da vam ni treba doseči želenega v enem dnevu. Zdaj morate biti preudarni, sigurni vase in bolj potrpežljivi.

TEHTNICA-Dobili boste občutek, da trenutno niste v najboljšem položaju. Toda druga polovica dneva vam bo prinesla srečne trenutke. Na poslovnem področju boste dobili neko odlično priložnost, izkoristite jo.

ŠKORPIJON-Ne najdete prave taktike z nekom, ki vam je še vedno naklonjen. V resnici zelo dobro veste, kaj bi morali storiti, toda obremenjujejo vas predsodki. Tudi doma bo nekaj nedorečenosti.

STRELEC-Odpirajo se vam poslovna vrata ter vam nakazujejo stabilno pot. Namenjeni boste vztrajati in se držati začrtane poti. Vaš notranji nemir pa je posledica dvomov in strahov, saj ste bili v preteklosti razočarani.

KOZOROG-Veliko se vam tokrat lahko dogaja na finančnem področju, kjer brez podpore vaše družine ne bo šlo. Rešite lahko marsikakšen problem, vendar pa vedite, da boste brez dvomov mnogo hitreje zadovoljni.

VODNAR-Všeč vam bo, da boste imeli v rokah škarje in platno, ter tako našli pri sebi navdih, da zasijete z vsem tistim znanjem, ki je skrito tujim očem in se lesketa v vaši duši.

RIBI- Tokrat imajo glavno besedo tisti, ki vam morda niso najbolj všeč ali se z njimi glede marsičesa ne strinjate. Previdno, posebno v odnosih s starejšimi. Že veste, kako naj bi se izognili prepirom.