Napoved

Horoskop za ponedeljek, 19. februarja

W.Y.
19. 2. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Danes se boste odločili nameniti svoj čas tudi tistim, ki jih kar nekaj časa niste srečali. Ustavite se vsaj za hip in sprejmite kakšen nenavaden namig.

BIK - Razmišljali boste o določenih zadevah, ki jih morate v tem trenutku pustiti pri miru. Svojo pozornost usmerjate v napačne reči, zato boste konec dneva nekoliko razočarani.

DVOJČKA - Zanimiva izkušnja, ki jo boste doživeli v popoldanskih urah, bo povrnila vaše zaupanje. Pomembno bo, da se umirite in da najdete smisel v vsem, kar počnete.

RAK - Glede določene zadeve se boste najprej nekoliko ustavili, potem boste ugotovili, da vas ne vodi tja, kamor bi si vi želeli. Potegujte se zase, saj imate odlične možnosti.

LEV - Nenehno se vrtite okoli istih ljudi, zato ne pričakujte navdušenih odzivov, ko boste razlagali o svojih podvigih. Več kot boste razmišljali, več težav boste videli pred sabo.

DEVICA - Nekaj vam bo danes zelo všeč, čeprav še ne veste točno kako bi se v dani situaciji obrnili. Morda se bo skupaj samo zavrtelo v pravi smeri, ko boste najbolj pripravljeni.

TEHTNICA - Veliko zadev ste rešili, toda na vidiku so nove, ki vam pospešeno trkajo na vaša vrata. Dobili boste povabilo, ki vam na prvi pogled ne bo najbolj dišali, vendar je prav da ga sprejmete.

ŠKORPIJON - Odločili se boste za nov podvig in stopili v prvo vrsto. Ta nenavadna poteza se vam bo obrestovala in vas držala pokonci. Nikar pa se v družbi preveč ne izpostavljajte.

STRELEC - Imate občutek, da lahko naredite marsikaj, o čemer razmišljate. Čim prej odgovorite na vprašanja, ki vam jih bodo postavili. V večernih urah se boste počutili odlično.

KOZOROG - Nekaj novega vam bo prineslo obilo zadovoljstva in veselja. Izbirali boste med dvema možnostma, vendar pazite, saj bo ena od njiju precej zavajajoča.

VODNAR - Prepričani boste, da vam bo po soočenju s prijateljem ali znancem lažje, toda tako preprosto ne bo šlo. Potrebno bo počakati, da odnos dozori, ter da nasprotna stran razmisli.

RIBI - Poudarjena bo vaša občutljivost, zato se v besednih dvobojih raje danes ne postavljajte v ospredje, saj bi se lahko celo osmešili. Potrebujete konkretne spremembe.