Napoved

Horoskop za četrtek, 25. januarja

W.Y.
25. 1. 2018, 06.20
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - V današnjem dnevu si ne zastavljajte odvečnih vprašanj, saj bi se s tem samo še dodatno zmedli. Na čustvenem področju vas privlačijo tisti, ki so popolnoma drugačni od vas.

BIK - Danes boste premagali začetno tremo, nato vam bodo zadeve stekle gladko. Uspešno se boste posvetili situacijam, ki se vam bodo vsekakor odvile v pozitivni smeri.

DVOJČKA - Težko boste danes delovali v skladu s svojim ritmom, saj bodo ostali v okolici delovali bolj površinsko in nihče ne bo imel pravega občutka za vaše potrebe in želje.

RAK - Preveč nemirni ste, zato poskusite uporabiti energijo, s katero celo utrujate ljudi v svoji bližini. Posvetite se sami sebi in se usmerite v gibanje in skupinske dejavnosti.

LEV - Danes bo nekaj prijetnih novosti, ki vas bodo usmerile v drugačno razmišljanje in nove možnosti, ki pa jih bo potrebno najprej temeljito preveriti. Energije bo dovolj tudi za ljubezen.

DEVICA - Pričakujete lahko prijetno srečanje z nekom, ki se je umaknil iz vašega življenja, toda vam še vedno veliko pomeni. Nihali boste in analizirali, zato je bolje da se soočite.

TEHTNICA - Glede dela se bo vse skupaj dobro izteklo, če si boste izbrali pravi trenutek za pogovor in povedali resnico. Dovolj posluha z nasprotne strani bo povečalo vaše možnosti za nadgradnjo.

ŠKORPIJON - Danes dopoldne se posvetite delu ali študiju, saj vam bo zvečer ostalo še dovolj časa za prijetne dogodke, po katerih že močno hrepenite nekaj časa, vendar neuspešno.

STRELEC - Pri delu vas bodo zasuli z obveznostmi, ki vam ne bodo všeč, zaradi česar se bo nakopičilo tudi nekaj negativne energije. Poglejte na zadevo z razdalje, saj boste mirnejši.

KOZOROG - Danes se vam utegnejo pojaviti težave z glavobolom, in to v trenutku, ko bi radi čim več postorili. Na čustvenem področju se še vedno sprašujete, če ste na pravi poti.

VODNAR - Zanimiva srečanja, ki se bodo vrstila v današnjem dnevu bodo odlično vplivala na nas in na vaše odločitve povezane s prihodnostjo. Pripravljeni boste tudi narediti korak naprej in zaupati.

RIBI - Današnji dan vas bo presenečal s prebujenim optimizmom, ki ga boste širili tudi na druge. Če vas bo nekdo vznemiril, se naučite, da se vam ni treba vedno razburjati.