Od 22. do 28. maja

Tedenski horoskop: za ljubezen si ne boste utegnili vzeti časa

J.S.
21. 5. 2017, 17.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Sonce in Mars se bosta v tednu pred vami nahajala v dvojčkih, zato vas bo preplavil občutek zadovoljstva, ki vas bo vodil v še boljše rezultate in napredek. Za ljubezen si ne boste utegnili vzeti časa, saj boste prezaposleni z ostalimi zadevami, česar vam nihče ne bo zameril, saj vas spremlja Venera v znamenju ovna.

Profimedia
Najboljše se boste v tem tednu počutili raki, kozorogi in dvojčki, nekaj težavice pa se obeta levom, vodnarjem in devicam.

Nekoliko bolj boste kritični in pripravljeni se boriti za svoj prav, vendar nikar ne pretiravajte. Čas je ugoden tudi za čiščenje telesa, še posebej v četrtek, ko vas bo spremljala Prazna luna, ki prinaša nove začetke. Nikar pa preveč ne razlagajte svojih osebnih zadev, saj lahko skrivnosti konec tedna hitreje pridejo na dan. Najboljše se boste v tem tednu počutili raki, kozorogi in dvojčki, nekaj težavice pa se obeta levom, vodnarjem in devicam.

OVEN

V ponedeljek boste z luno v vašem znamenju razpoloženi za premike saj nikakor nočete ostati v ozadju. Vaša prednost bo v tem, da se ne boste umaknili, temveč boste končno prodrli naprej. Ljubezenske zvezde vas bodo zmedle, saj ste pričakovali drugačen razplet. Prijatelj vam je resnično pri srcu, čeprav še vedno iščete vse razloge, da bi zakomplicirali situacijo.

BIK

Zakaj bi se ukvarjali s tistimi, ki vas vznemirjajo, ko pa lahko več časa preživite s tistimi, ki vas resnično spoštujejo. Počasi boste pripravljeni na večje prelomnice. Borili se boste sami s sabo in s svojim egom. Računajte na še nekaj nedorečenosti, ki vas lahko še dodatno obremenijo. Vse skupaj boste opravili dokaj hitro, če ne boste preveč pikolovski.

DVOJČKA

Če boste zelo spretni, boste naredili več, kot ste za tokrat sploh načrtovali. Pomaga vam lahko tudi vaša prilagodljivost. Ostalo vam bo še nekaj časa za ljubljeno osebo. Zadeve se hitro spreminjajo, zato odprite oči, še je čas, da popravite napako in priznate, da ste se tokrat prehitro prepustili čustvom, posebno v odnosu, ki vas zelo obremenjuje.

RAK

Nekdo bo z vami v prvih dneh tedna malce nesramen. Vse skupaj bo vključevalo še nekaj pikrih pripomb. Zavrnitve vas lahko spravijo iz tira, zato se kočljivim situacijam izognite. Tokrat nimate več nobene druge izbire kot da poveste, da se vsega skupaj ne greste več. Čeprav so možnosti videti še tako intenzivne, ni smiselno, da brezglavo vztrajate.

LEV

Dogajanje na poslovnem področju bo v prvih dneh tedna prelomno za vas in za sodelavce, ki bodo želeli na vsak način nadvladati nad vami. Ne ustavite se pri malenkostih, dosežete lahko še veliko več. Zaradi vaše pogumne in direktne komunikacije se bo nekaj pogovorov in sestankov končalo bolje, kot ste upali in predvidevali.

DEVICA

Novo poznanstvo se počasi razvija v nekaj več, toda previdnost vas opozarja, da bi morali še nekoliko počakati. Tokrat se natančneje pozanimajte glede dejavnosti, ki vas vedno bolj zanima. Ne najdete skupnega jezika z vsemi, ki jih srečujete. Zato ne pričakujte čudežev, raje se poskusite prilagoditi. Zadeve boste opravili brez posebnih težav in zapletov.

TEHTNICA

Nekaj novic vas bo prebudilo, saj takšnega pozitivnega niste pričakovali. Končno ste tudi na finančnem področju spretnejši. Vse skupaj vam odpira nova poslovna obzorja. Konec tedna z luno v raku bo nemiren in čustven. Bodite potrpežljivi in se ne ukvarjajte z zamerami, ki bi lahko izzvale konflikt. Trma vas tokrat ne bo popeljala v vašo želeno smer.

ŠKORPIJON

Prva polovica tedna vam je naklonjena, nikakor se ne morete pritoževati, saj boste dinamični, hitri in spretni, posebno na sestanku, kjer se lahko dolgoročno dogovorite o uspehu. Konec tedna vas bo veliko bolj kot delo privlačilo vse, kar je povezano s stiki z ljudmi in zabavo. Razmišljale boste tudi o ljubezenskem odnosu, ki počasi dobiva drugačno podobo.

STRELEC

V bližnji prihodnosti boste prisiljeni navezati nove stike, še posebej tisti, ki ste bolj zaprtega tipa. Nekaj, kar vam najprej ne bo všeč, se bo kasneje izkazalo za nekaj odličnega in dejansko boste uživali. Vse se hitro spreminja in komaj boste sledili dogajanju, še posebej v stikih z energičnimi znanci. Popazite na denar, saj vas občutek, da zapravljate za malenkosti ne navdušuje.

KOZOROG

Čas vas že močno priganja in najprej storite nekaj več na področju študija in stikov s tujino, kjer se vam nakazuje nekaj nenavadnih možnosti. Sedaj boste morali izraziti sebe, in sicer na drzen način. Zamorjeni ste, čeprav nimate večjih težav. Bližate se spremembam, ki že sedaj, ko o njih samo razmišljate, kradejo vašo energijo. Več časa namenite rekreaciji.

VODNAR

Preden prevzamete nekaj zahtevnih nalog, vseeno premislite, kako boste vse skupaj tudi dokončali. Ostanite pozorni na tiste, ki postavljajo popolnoma drugačna pravila. Bodite vztrajni, saj se bo v tem primeru vse razpletlo brez kakršnih koli težav. Doma se poskusite dogovoriti o dejstvih, ki so za celotno družino moteča že nekaj časa.

RIBI

Življenje morate živeti in v prvih dneh tedna boste imeli možnost to storiti tudi v pravem pomenu besede. Nekaj, kar ste želeli storiti že dalj časa, boste tokrat izpeljali. Ne boste vedeli, kaj bi lahko spremenili, da bi se počutili bolje. Začeti morate pri vzroku, ki se skriva samo v vas. Priznati si boste morali, da niste pripravljeni na odrekanje.