Horoskop

Horoskop za sredo, 12. aprila

W.Y.
12. 4. 2017, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN - Vaš partner je lahko ponosen, ker vas ima, saj izžarevate neverjetno karizmo in šarm. Če ste samski imate sedaj odlične možnosti za napredek in zanimivo srečanje.

BIK - Vaša domislica bo spravila v dobro voljo prav vsakogar, z vami na čelu. Notranji otrok v vas se bo razživel, kot se že dolgo ni. Dan bo namenjen uživanju in gibanju.

DVOJČKA - Prijetno okolje vas bo navdalo s pozitivno energijo, ki jo boste preusmerili tudi na ostale prijatelje in znance. Tudi v domačem okolju boste zato pozitivno naravnani.

RAK - Pri športnih dejavnostih boste na vrhuncu, pokazali boste vse svoje sposobnosti in bujno domišljijo. Poleg tega pa boste vztrajali pri svojih zahtevah, saj so več kot utemeljene.

LEV - Začelo se bo s prepirom, vendar se vam obetajo pomembne ugotovitve, če se boste le pripravljeni soočiti z njimi. Potlačite ego in priznajte svoje napake, ki se ponavljajo.

DEVICA - Pogovor vam lahko prinese neko ravnovesje in povečano čustveno skladnost. Tako je pred vami prijeten dan in zadeve se bodo odvijale tako, kot si želite.

TEHTNICA - Ob športnih dejavnostih boste ob vsakem manjšem prepiru popustili, saj ne želite, da se vam potem kdo maščuje. Nesoglasja vas vedno spravijo v slabo voljo.

ŠKORPIJON - Nekaj vas bo v današnjem dnevu prijetno presenetilo. Ne belite si glave z analiziranjem, kako in zakaj. Raje uživajte v prednostih nastalega položaja in jih izkoristite.

STRELEC - Nekdo bo ovinkaril glede svojih čustev in želja, zato ne boste vedeli, kaj sploh lahko pričakujete. Pomembno je, da poskusite razjasniti situacijo in se čim več gibate.

KOZOROG - Pri športnih podvigih boste navezovali stike z ljudmi iz različnih okolij in področij. Dajali boste vtis, da točno veste, kaj hočete, zato vam bo šlo dogovarjanje dobro od rok.

VODNAR - Lahko ste optimistični, vsega se lotite s kančkom humorja. Zanimiv dan je pred vami, vse bo potekalo povsem drugače in veliko bolj pozitivno od tistega, kar ste morda pričakovali.

RIBI - Iz nekega spora se boste preprosto morali umakniti, ker bo postal prenaporen. Razumljivo, da si boste potem želeli bolj mirno preživeti svoj prosti čas. Priporočljive so tudi borilne veščine.