Horoskop

Horoskop za sredo, 8. marca

W.Y.
8. 3. 2017, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Preverite napoved.

OVEN - Sproščena energija in optimizem vam bosta prinesla dobro počutje. Svobodni boste kot ptiček na veji. Izogibajte se negativnih in egoističnih ljudi.

BIK - Naredite si načrt kako boste popravili, kar ste zadnje čase zanemarili. Začnite se gibati in uživati več zelenjave in sadja, kar vas bo okrepilo.

DVOJČKA - Veliko časa boste namenili partnerju, ki vas že pošteno pogreša. Iskrena komunikacija bo odprla vprašanja, ki bodo igrala veliko vlogo v prihodnosti.

RAK - Veliko boste govorili in tako prikrivali, da niste pripravljeni na kaj konkretnejšega ali da vsaj potrebujete nekaj časa. Priznati si morate, da niste zadovoljni s polovičnimi rešitvami.

LEV - Čustva bodo danes zelo močna. Tisti, ki ste samski pa se tokrat raje zakopljite v delo, saj lahko sedaj dosežete boljše rezultate kot v preteklosti.

DEVICA - Ste za sodelovanje, danes pa nimate pravih sogovornikov in somišljenikov. Niste dovolj spretni z besedami, čeprav v resnici nimate slabih namenov. Previdno, ker ustvarjate napačen vtis.

TEHTNICA - Nekdo vam bo ponudil sodelovanje, vendar se dobro pozanimajte, preden se odločite, saj bi si lahko nakopali težave.

ŠKORPIJON - Z denarjem ste lahko samostojni in imate srečno roko. Po drugi strani pa v ljubezni ostane še nekaj dvomov, očitno je namreč, da ste pripravljeni storiti kakšen korak več, partner morda še ne.

STRELEC - Pogumno in samozavestno boste uresničevali vse, kar ste nameravali, čeprav nekateri načrti ne bodo vidni ravno ta trenutek.

KOZOROG - Tokrat se boste morali nalog lotiti malce bolj postopoma, saj zahtevajo veliko pozornosti in zbranosti. Vzemite si čas in z rezultatom, ki bo hitro viden boste več kot zadovoljni.

VODNAR - Še vedno se morate veliko učiti. Zmedlo vas bo neko sporočilo, čeprav vam ustreza tisto, kar vam ponujajo. V ljubezni ste na pragu sprememb, sicer pa napredujte izredno počasi.

RIBI - Današnji dan bo odličen za pogovor z ljubezenskim partnerjem. Usedita se in odkrita drug drugemu svoja najgloblja čustva. Pazite na zdravje!