One/oni

Presenečenje za Angelco

30. 1. 2024, 09.42
Posodobljeno: 30. 1. 2024, 09.51
Deli članek:

V novi vlogi VIP voditeljice se je na Radiu Robin preizkusila Angelca Likovič, nekdanja ravnateljica in v letu 2017 celo kandidatka za predsednico države.

Radio Robin
Angelca Likovič, znana kot nekdanja ravnateljica in politična kandidatka, se je spretno preizkusila v novi vlogi VIP voditeljice na Radiu Robin, kjer je hitro našla svoj glas in očarala poslušalce.

Likovičeva, ki je sprva delovala nekoliko zadržano, je hitro našla svoj ritem in se odlično vklopila v dinamiko radijskega etra. Njen naravni talent za komunikacijo in pristna karizma sta prispevala k temu, da je vloga radijske voditeljice njej pisana na kožo.

80 rojstni dan in presenečenje

Radio Robin
Vrhunec večera je bilo njeno petje Giannijeve pesmi "Lep pozdrav, čao Mateja" v prirejeni verziji, ki je bila posvečena njej, "Lep pozdrav, čao Angelca",

Nedavno je praznovala svoj okrogli osemdeseti rojstni dan, a praznovanja so se na Radiu Robin začela že v sredo, ob njenem obisku studia. Takrat je voditelj priljubljenega radijskega šova "Ma kej si show!?" na Radiu Robin, Sandi Morel, pripravil prav posebno presenečenje. Poklical je Angelčinega dolgoletnega prijatelja, priznanega glasbenika Giannija Rijavca, s katerim sta skupaj obujala spomine na njuna številna srečanja. Rijavec, ki je z Angelco povezan že vrsto let, je delil anekdote iz njunih skupnih trenutkov, ki so pogosto povezani z obiski na Goriškem, kjer ima Angelca sorodnike.

Radio Robin
Njen okrogli osemdeseti rojstni dan so na Radiu Robin počastili s presenečenji in gosti, ki so se pridružili v studiu, s čimer so ji pripravili nepozabno predrojstnodnevno praznovanje.

Največje presenečenje večera pa je bilo razkritje, da je Angelca prejela naziv "Kraljica potičk". Ta naziv je odsev njene strasti do peke, saj je Angelca znana po tem, da tedensko pripravi več potic, med katerimi je še posebej znana in priljubljena orehova. Tudi ekipi Radia Robin ni ostala dolžna, saj jih je ob tej priložnosti pogostila s svojo slavno orehovo potico.

Likovičeva, presenečena in vidno ganjena, ni mogla skriti svojega veselja ob prejemu naziva tik pred osemdesetim rojstnim dnevom. Večer je bil še posebej čaroben, ko je z Giannijem Rijavcem zapela njegovo znano uspešnico "Lep pozdrav, čao Mateja", a v posebni, za to priložnost prirejeni verziji: "Lep pozdrav, čao Angelca".

Radio Robin
Angelca Likovič v radijski oddaji obudila spomine z dolgoletnim prijateljem in glasbenikom Giannijem Rijavcem

Poleg tega, da je ta večer prinesel veliko smeha, topline in prijetnih spominov, je Angelca Likovič dokazala, da je njena prisotnost v medijskem prostoru resnično nekaj posebnega. Je oseba s širokim naborom talentov in sposobnosti, ki z lahkoto osvoji srca poslušalcev, bodisi s svojimi političnimi ambicijami, bodisi kot Kraljica potičk.

Radio Robin
Angelca je bila počaščena z nazivom "Kraljica potičk" v priznanje njenim izjemnim kulinaričnim sposobnostim, še posebej v peki orehove potice, s katero je razveselila tudi ekipo Radia Robin.