One/oni

Pri 62-ih na OnlyFans?!

14. 11. 2023, 09.04
Posodobljeno: 14. 11. 2023, 17.28
Deli članek:

Carol Alt, ki je tudi pri 62 letih še vedno osupljivo lepa, se je odločila za nov (precej tvegan) korak v svoji karieri.

IG
Carol Alt

Po dolgoletnem delu v filmski in modni industriji se je pridružila platformi OnlyFans, s čimer je postala gospodarica lastne podobe. Ta poteza predstavlja novo avanturo za manekenko, ki je sprejela minevanje časa in se preobrazila v žensko s popolnim nadzorom nad svojim likom in delom.

IG
Carol Alt

Carol Alt, ki je svojo kariero gradila štiri desetletja, je v intervjuju za Page Six izrazila, da prej ni posedovala nobene svoje fotografije. "Ko me ljudje prosijo za fotografijo za uporabo, moram vedno prositi nekoga drugega," je povedala. Zdaj je najela fotografa in ima popolno avtonomijo. "Lahko izberem fotografijo ali ne, rečem, da jo želim ali ne, so 100% moje. Lahko se obračam, kot želim," je pojasnila lepotica, ki želi biti sama kreatorica svoje podobe.
Kot supermodel in igralka se je odločila oddaljiti od včasih preveč drznega slovesa OnlyFans. Potrdila je, da so načrtovane "seksi in lepe" gole fotografije, ki bodo narejene z okusom. "Obstaja razlika med fotografijami slabega in dobrega okusa. Ne poznam nobenega modela, ki ne bi poziral gol," je dodala.

Profimedia
Brazilski dirkač Ayrton Senna in ameriški supermodel, igralka in pisateljica Carol Alt na mednarodni veliki nagradi Telegatti leta 1991

Razlogi za njeno odločitev

Carol Alt se je za OnlyFans odločila po pogovoru s prijateljico Denise Richards, ki je tudi njena soigralka v predstavi Paper Empire. Starost zanjo ni bila ovira, ampak motivacija za ta korak, ki ga je naredila zase. Golota je nikoli ni strašila, niti zdaj, ko ni več mladenka. Zaslužek, ki ga bo pridobila na platformi, ni namenjen samo njej, ampak del gre v dobrodelne namene, za organizacije, ki se ukvarjajo z duševnim zdravjem žensk.