Glasba

Blues ekstaza v Ljubljani

14. 11. 2023, 16.28
Posodobljeno: 16. 11. 2023, 08.22
Deli članek:

V središču Ljubljane, v priljubljenem lokalu Antico, ki je znan tudi kot zbirališče bohemskih umetnikov, se je prejšnji teden odvijal dogodek, ki je presegel vsa pričakovanja ljubiteljev bluesa.

Klemen Klemen in Jazbec v blues rap akciji

Travellin Blues Band, skupina, sestavljena iz izkušenih glasbenikov, je priredila koncert, ki je obiskovalcem ponudil nepozabno glasbeno izkušnjo. Zasedbo sestavljajo prekaljeni glasbeniki: Marko Matjašič, virtuoz na kitari in vokal, Damir Jazbec, mojster ustne harmonike, Boštjan Copek, ki s kontrabasom doda zvoku globino, in Gregor Copek na bobnih, so skupaj ustvarili edinstveno zvočno kuliso.

Priljubljeni Travellin Blues Band

Večer, poln presenečenj

Koncert je bil obarvan z ritmi vrhunskega bluesa, ki so obiskovalce popeljali na glasbeno potovanje skozi čas. Skupina je znana po svoji sposobnosti, da klasične blues in seveda tudi druge uspešnice preobleče v svojevrsten slog, s čimer ustvarjajo unikatno glasbeno doživetje. Največje presenečenje večera pa je bil nenapovedan obisk Klemna Klemna, izjemnega trnovskega raperja. Njegov prihod na oder je bil vrhunec večera, ko je skupaj s Travellin Blues Band izvedel svoj legendarni hit Ljubezen. Ta nepričakovani duet je dodal čarobnost večeru, ki je že tako vibriral v ritmih kakovostnega bluesa.

Klemen Klemen in Damir Jazbec

Travellin Blues Band je s svojim nastopom dokazal, da je blues živa, dinamična glasbena zvrst, ki še vedno navdušuje. Poleg tega pa blues ne pozna meja in je izjemen tudi v kombinaciji z rapom, katerega nesporni ljubljanski kralj je gotovo Klemen Klemen.

@odkrito Klemen Klemen poje o ljubezni #allweneedislove #love #blues #fun #slovenia ♬ original sound - Odkrito