Tuje

Videti je 20 let mlajši

T.L.
10. 3. 2024, 07.15
Deli članek:

"Uau, imaš lep obraz, zakaj si ga skrival," je le eden od komentarjev, ki jih je bil deležen hollywoodski zvezdnik potem, ko se je poslovil od svoje brade.

Profimedia
Russell Crowe je bil zadnja leta prepoznaven po sivi bradi, zdaj pa je spremenil svoj videz in se je brade popolnoma znebil.

Russell Crowe (59) je bil zadnja leta prepoznaven po sivi bradi, zdaj pa je spremenil svoj videz in se je brade popolnoma znebil. »Prvo britje po letu 2019,« je zapisano v opisu njegove objave na družbenem omrežju X. V komentarjih pod objavo pa: »Uau, videti si dvajset let mlajši. Super, lepo se je obriti kdaj pa kdaj. Imaš lep obraz, ki si ga skrival pod to brado.« Nekateri navdušeni oboževalci so opazili tudi, da je zelo podoben svoji mlajši različici med snemanjem filma Gladiator. Igralec je z leti pridobil dodatno težo, nekoč pa je priznal, da se skrivnost skriva v filmu Besen. Zaradi tega filma iz leta 2020 se je moral zrediti za nekaj kilogramov, a se je očitno odločil, da mu kilogrami dobro pristajajo, zato se z odvečno težo ne obremenjuje. Videz pa očitno ne moti niti igralke Britney Theriot, s katero sta v dolgoletni zvezi, spoznala pa naj bi se leta 2013 na snemanju filma Podkupljeno mesto. Njegova izbranka je celih 27 let mlajša od njega, da sta v romantičnem razmerju, pa sta javnosti sporočila šele leta 2022. Pred njo je bil Russell devet let poročen z igralko Danielle Spencer, s katero ima sinova Charlesa in Tennysona.

Profimedia
russell crowe