Tuje

Posloviti se je morala od mame

S.D.
10. 1. 2024, 07.46
Posodobljeno: 10. 1. 2024, 09.40
Deli članek:

Nekdanja prva dama Amerike se je znašla v hudi stiski potem, ko je ves december skrbela za svojo hudo bolno mamo, je ta zdaj za vedno zaspala.

Profimedia
Melania sicer ne želi govoriti o maminem zdravstvenem stanju, vendar naj bi bila gospa po pisanju nekaterih ameriških medijev hudo bolna.

Ker je Melania Trump v času decembrskih praznikov manjkala na vseh prazničnih dogodkih, brez nje pa je šla v svet tudi božična družinska fotografija, je s tem povzročila veliko razburjenje. Takoj so začele krožiti govorice, da med njo in njenim možem Donaldom Trumpom ni vse v redu. Potem pa se je vendarle oglasil nekdanji ameriški predsednik in razložil, zakaj njegove žene ni ob njem. »Melania – velika prva dama, tako priljubljena, da jo imajo ljudje še vedno radi – je v teh dneh ob svoji mami v bolnišnici. Njena mama Amalija je hudo bolna, vendar si bo, upamo, opomogla,« je dejal Donald na silvestrskem srečanju v Mar-a-Lagu v Palm Beachu, kjer z družino živi, odkar je zapustil Belo hišo. Na prostranem posestvu imajo svoj dom tudi Melanijini starši, 78-letna Amalija in 79-letni  Viktor Knavs. Čeprav družini živita ločeno, po pisanju revije People velikokrat obedujejo skupaj in se skupaj udeležujejo dogodkov v tamkajšnjem zasebnem klubu. Po poročanju revije je Donald še dejal: »Amalija je bila zelo bolna in želimo si le, da bi hitro ozdravela. Ob tej priložnosti pozdravljam prvo damo, s katero sva pravkar govorila po telefonu. Z mamo je v Miamiju, kjer imajo odlično bolnišnico. In upam, da jima gre dobro. Zelo sta pogumni. Melania pozna verjetno večino ljudi v tisti bolnišnici. Želim si, da bi Amalija čim prej ozdravela.« Donaldova želja bo žal ostala neuresničena. Po hudi bolezni, o kateri pišemo tudi v tekoči številki Lady, se je namreč Melaniina mama včeraj za vedno poslovila.