Tuje

Vila na Novi Zelandiji

T.L.
1. 12. 2023, 12.12
Posodobljeno: 1. 12. 2023, 12.15
Deli članek:

Kljub romantičnim počitnicam na Škotskem je bila priljubljena zvezdnica z mislimi pri novi vili, ki jo je z možem kupila na drugem koncu sveta in ki jo opremlja tudi na daljavo.

Profimedia
Rita Ora si je privoščila škotsko razkošje.

Pevka Rita Ora (32) je v svojih objavah na družbenih medijih oboževalcem predstavila svoje nedavne počitnice na Škotskem z možem, režiserjem Taikijem Waititijem (48). Rita je delila posnetke različnih turističnih in lepotnih točk, vključno z gradom Balmoral in osupljivo podeželsko pokrajino. Pop zvezdnica je pod svojo objavo zapisala: »Na Škotskem sem se imela neverjetno! Očitno sem uskladila svojo obleko z drevesi. Zagotovo se bom vrnila! Oba sva rada raziskovala in živela Shrekovo fantazijo. Občutek je osvežen in napolnjen.«

Par je pred kratkim kupil tudi novo nepremičnino v Aucklandu na Novi Zelandiji, za katero je porabil skoraj šest milijonov evrov. Razprostranjeno posestvo se ponaša s štirimi spalnicami, bazenom, verando, zasebnimi vrtovi, veliko garažo, teraso za sončenje in osupljivim razgledom na zaliv. Temno siva hiša je na vrhu pečine in ima lasten dostop do plaže. Prijatelj je povedal: »Čeprav Taiki in Rita preživita veliko časa v Veliki Britaniji, je Nova Zelandija še vedno velik del njegove identitete in njunega skupnega življenja.« Par hišo že opremlja s pohištvom in komaj čaka, da bo tam preživel naslednje počitnice.