Tuje

Prstan iz Tiffanyja

T.L.
2. 3. 2023, 12.06
Posodobljeno: 2. 3. 2023, 12.12
Deli članek:

Zveznica je najprej shujšala, potem je priznala, da ljubi žensko, in nato postala še mamica. Naslednji korak je bila lahko le še zaroka in tudi do te je zdaj prišlo.

Profimedia
Odkar je Rebel Wilson lani priznala, da ljubi žensko, ji je veliko lažje pri srcu. Ljubezen njenega življenja je Ramona Agruma.

Rebel Wilson in Ramona Agruma sta zaročeni, je avstralska igralka v nedeljo delila na instagramu. »Rekli sva da,« je Rebel zapisala v objavi, ki so jo spremljale fotografije para v Disneylandu, kjer je očitno potekala zaroka. Naj spomnimo, da je igralka iz Disneylanda tudi sporočila, da je našla princeso svojega življenja. Njena tiskovna predstavnica Marcy Engelman je po elektronski pošti za CNN potrdila, da je par zaročen. Rebelina zaročenka je ustanoviteljica Lemon Ve Limon, znamke oblačil s sedežem v Los Angelesu, spoznali pa sta se lani poleti. Ramona je pokazala tudi svoj zaročni prstan iz znane draguljarske hiše Tiffany & Co. z velikim dragim kamnom.

Novembra 2022 je Rebel s pomočjo nadomestne matere dobila hčerko Royce Lillian in takrat je zapisala: »Sploh ne morem opisati ljubezni, ki jo čutim do hčerkice, ona je čudovit čudež! Večno sem hvaležna vsem, ki so sodelovali (saj veste, kdo ste), to je nastajalo leta, toda še posebej sem se želela zahvaliti svoji čudoviti nadomestni materi, ki jo je nosila in rodila s tako milostjo in skrbjo,« je zapisala v objavi na instagramu.

Instagram
Da sta zaročeni, sta zvezdnici sporočili na instagramu, med prvimi pa jima je čestitala Paris Hilton.