Tuje

Mallorca jo je popolnoma prevzela

S.D.
24. 2. 2023, 17.00
Deli članek:

Čeprav je doma iz Avstralije za katero pravi, da je najlepša dežela na svetu, priznava, da njeno srce vedno bolj hrepeni tudi po Španiji.

Instagram
Zvezdnica si je vzela nekaj časa tudi za meditacijo ob morju in je uživala v čudovitih razgledih.

Njeno srce sicer še vedno pripada njeni domovini Avstraliji, a ko se je pred kratkim poslovila od španske Mallorce, je igralka Nicole Kidman na instagramu zapisala: »Čudovita Mallorca! Kmalu se spet vrnem.« 55-letnica se je na otoku mudila poslovno, saj so na njem snemali novo vohunsko serijo Lioness, v kateri ima glavno vlogo, hkrati pa je pod njo podpisana tudi kot koproducentka.

Profimedia
Nicole Kidman se je z ekipo serije Lioness mudila na sončni Mallorci.

Pred kamerami sta ji med drugimi družbo delala tudi Zoe Saldana in Morgan Freeman, v prostem času pa se je največ družila s svojim osebnim tajnikom, s katerim sta prečesala otok po dolgem in počez.

Profimedia
Z osebnim tajnikom sta uživala na dolgih sprehodih in ob odkrivanju naravnih lepot.

In takrat se je Nicole zaljubila v prelepo naravo, zgodovinska mesta in okusne jedi, ki jih ponujajo lokalne restavracije. Ker je bila tokrat na Mallorci po službeni dolžnosti, je že povedala lokalnim novinarjem, da se bo prihodnjič na otok vrnila kot turistka ter da bo s seboj pripeljala tudi moža Keitha Urbana in njuni hčerki.