Tuje

Mama verjame v njen talent

T.L.
16. 2. 2023, 14.30
Deli članek:

Mladi igralki ni lahko stopati po stopinjah svoje slavne mame, vendar pa je Mia Threapleton že nekajkrat dokazala, da ji uspeva v Hollywoodu brez mamine pomoči.

profimedia
Kate Winslet nosi črno obleko zelo elegantno.

Mia Threapleton je najstarejša hči britanske zvezdnice Kate Winslet (47), zato je vedno na očeh medijev in javnosti. Tako je pred dnevi vzbudila veliko pozornosti na rdeči preprogi na zabavi Vanity Fair po podelitvi nagrad bafta v Londonu. 22-letnica, ki je zelo podobna svoji zvezdniški mami, je za pomemben dogodek oblekla ozko črno obleko z enim rokavom ter vse skupaj kombinirala s črno torbico in visokimi petami v isti barvi. Vsi so se strinjali, da je mlada Mia zelo podobna svoji mami, pa tudi obleka, ki jo je izbrala mladenka, je spominjala na tisto, ki jo je nosila Kate na podelitvi baft leta 2016, ko je dobila nagrado za vlogo Joanne Hoffman v biografskem filmu Steve Jobs.

Profimedia
Mia Threapleton za svojo mamo v eleganci prav nič ne zaostaja.

Mati in hči sta lani navdušili v televizijski drami I Am Ruth, v kateri Kate igra zaskrbljeno mamo Ruth, ki poskuša svoji najstniški hčeri Freyi (igra jo Mia) pomagati pri spoprijemanju s pritiski družbenih medijev, ki negativno vplivajo na njeno duševno zdravje. Kate je v intervjuju za Daily Mail povedala, da je bila navdušena nad hčerinim pogumom: »V nekaterih trenutkih me je pogledala in rekla: 'Utihni, mama, pusti me.' Z njo je bilo res čudovito delati. Mislim, da ta mlada generacija igralcev veliko obeta. Moram reči, da je v njihovi igri prisoten naturalizem in da so predvsem igralke preprosto bolj pogumne.« Kate ima Mio iz zakona z režiserjem Jimom Threapletonom.