Domače

Od obsedenosti do dolgoletnega prijateljstva

Nejc Simšič
28. 2. 2024, 14.27
Posodobljeno: 28. 2. 2024, 14.36
Deli članek:

Priljubljena pevka in slavni fotograf sta se spoznala leta 2005 in od takrat se med njima pretaka neka posebna energija.

Osebni arhiv
Tibor Golob in Nina Pušlar sta se prvič spoznala v živo leta 2005, ko je nastala ta njuna prva skupna fotografija.

Najbolj poslušana slovenska pevka Nina Pušlar je imela pred dnevi svoj veliki koncert v mariborski dvorani Tabor, kjer ni manjkal modni fotograf, postavni in zabavni Tibor Golob, ki je Ninin oboževalec že od samega začetka njene kariere. »Prvič sem Nino zagledal v Bitki talentov, kjer je v prvi oddaji zapela New York, New York, in se čisto 'zatreskal' vanjo. Takrat sem za njo na spletu odprl forum, za kar se mi je tudi zahvalila, in od takrat dalje sva ostala v stikih. Prvič sem jo videl v živo na koncertu leta 2005 in sva se skupaj fotografirala, sam pa sem bil potem vsako leto bolj 'zatreskan' vanjo. (smeh) Seveda pred dnevi nisem manjkal na koncertu v Mariboru, kjer sva se z Nino ob 19. obletnici poznanstva spet fotografirala. Oba malo drugačna kot na prvi skupni fotografiji,« nam je razkril Tibor Golob, ki še pravi: »Presrečen sem, da sem jo lahko spoznal, presrečen, da pod odrom plešem na njene uspešnice, saj je ni pesmi, ki je ne bi znal na pamet.« Tibor lepo pevko tako občuduje, da je na začetku svoje fotografske kariere imel en sam cilj: »Ko sem začel fotografirati, je bila moja prva želja, da bi fotografiral Nino Pušlar. In to mi je pozneje tudi uspelo, tako da sem zadovoljil svoje želje.«

Osebni arhiv
Pred dnevi, 19 let pozneje, pa sta se fotograf in pevka spet fotografirala skupaj. »Čisto sva drugačna kot pred leti,« sta se ob tem nasmejala.