Domače

Znana slovenska plesalka razmišlja o lepotnem posegu

N.S.
12. 5. 2024, 10.18
Posodobljeno: 13. 5. 2024, 08.21
Deli članek:

Anja Klašnja razkriva, v čem je skrivnost njenega mladostnega videza, hkrati pa priznava, da si bo pomagala tudi s strokovnjaki, ko bo prišel čas.

Mediaspeed
Priljubljena balerina in žirantka Ana Klašnja je priznala, da bo čez čas najverjetneje posegla po kakšnem lepotnem popravku, a seveda v zdravi meri.

Priznana balerina ljubljanske baletne hiše in zvezdniška žirantka šova Slovenija ima talent Ana Klašnja nikakor ne kaže svojih let. 44-letnica ima namreč tako dobre gene, da je že od nekdaj videti mlajša, kot je v resnici. »Imam mladostno telo, tudi obraz je otroški, zato imam srečo, da sem videti mlajša. (smeh) Staranje sem nekako sprejela in se ga za zdaj še ne bojim. Ko sem dopolnila štirideset let, me je malo udarila realnost, priznam. Rekla sem si, to je to, zdaj se je začelo. Od znotraj čutiš, da so prišla leta. Nenadoma opaziš, da ne vidiš več od blizu, vse dneve si sesut, pa ne razumeš, zakaj, moraš več skrbeti za kožo, piti, uživati kolagen, paziti, da ješ veliko zelenjave in sadja,« je povedala baletna solistka, ki razmišlja tudi o lepotnem posegu v prihodnosti. »V Sloveniji smo sicer precej zadržani do lepotnih posegov, mislim pa, da bom čez čas posegla po čem, a seveda v zdravi meri. Zdaj hodim na PLV, nego obraza, mezoterapijo … Ko grem na nego, si vzamem dve uri zase in se odklopim od preostalega sveta,« še razloži Ana.