Domače

Zasijal kot novopečeni očka

N.S.
13. 12. 2023, 07.10
Posodobljeno: 13. 12. 2023, 07.16
Deli članek:

Razkrivamo, kdo je mamica otroka, s katerim se je pred dnevi pohvalil priljubljeni slovenski pevec.

Instagram
Dejan Vunjak je zasijal v novi, morda najlepši vlogi svojega življenja – postal je očka.

Je že res, ko pravijo, da je december mesec najlepših presenečenj. Pred dnevi je za eno takih poskrbel priljubljeni glasbenik Dejan Vunjak, ki je postal očka prvemu otroku, sinu Oliverju. S srčno izbranko Kim Marksl sta veliko pričakovanje skrivala vse do zadnjega. »No, pa imamo še enega Vunjaka. Dragi Oliver, dobrodošel! Želim ti, da bodo tvoji koraki na življenjski poti srečni in veseli,« je sporočil presrečen. Menda ni naključje, da je sin legendarnega pokojnega glasbenika Brendija prvorojencu dal ime Oliver, saj je sinovo ime sporočil na isti dan, ko bi pokojni legendarni dalmatinski pevec Oliver Dragojević praznoval svoj 76. rojstni dan.

Rojstvo sina, ki je na svet prijokal 6. decembra 2023 ob 22.26, je novopečenim staršem prineslo novo veselje v že tako ljubezni polnem življenju, svojo zasebnost pa priljubljeni glasbenik skriva že od nekdaj. Vseeno v uredništvu Lady izbrskamo še tako varovane skrivnosti in ekskluzivne zgodbe, zato smo veseli, da je Dejan, ki nadaljuje glasbeno zapuščino svojega očeta, pokojnega Branka Jovanovića Vunjaka - Brendija, našel srečo v ljubezni s svojo dolgoletno spremljevalko, ustvarjalko vsebin Kim Marksl, s katero sta skupaj naredila naslednji korak v zvezi. Izvedeli smo, da je bila očarljiva Kim med drugim tudi tekmovalka na izboru za miss športa leta 2011, skupaj pa sta že več kot desetletje. Med drugim mu je stala ob strani v prvi sezoni šova Zvezde plešejo, kjer je Dejan zmagal, in mu ljubeznivo čestitala takoj po končani oddaji. Večkrat sta se fotografirala tudi skupaj z zvezdniškimi prijatelji – med drugimi s pevko Ines Erbus in vplivnico Niko Krmec, a so fotografije na družbenih omrežjih videli le izbranci. Kim je dobra prijateljica Petre Potrebuješ, hčere Čuka Jožeta Potrebuješa, ki je bila zraven že poleti na zabavi pred rojstvom otroka, na kateri so se veselili prihoda novega družinskega člana. Vunjakov sin Oliver je tako postal tretji vnuk legendarnega Brendija in Danice, saj je Dejanova sestra Tina, nekdanja plesalka, že mati dveh otrok, Brendija in Diore, in skupaj z možem, priljubljenim Gadom Anžetom Zavrlom, deli družinsko srečo. Tina je ob tem srečnem dogodku iskreno čestitala svojemu bratu, s katerim skupaj nadaljujeta družinsko zapuščino z vodenjem založbe Mandarina, prve zasebne založbe v Sloveniji, ki jo je ustanovil njun oče. Novopečeni očka Dejan Vunjak se je po razkritju vesele novice o rojstvu sina umaknil v varno zavetje svojega doma in za izjave ni bil dosegljiv, smo pa vseeno od vira blizu glasbenika izvedeli, da je kot očka presrečen, saj je to zanj posebna izkušnja, zaradi katere razume, da je ljubezen še bolj nepredstavljiva, ko postaneš starš. Novopečenima staršema Dejanu in Kim iz srca čestitamo tudi iz uredništva revije Lady.

Instagram
Visoko noseča Kim je ob koncu poletja pripravila zabavo za prihod otroka, z njo pa se je veselila tudi dobra prijateljica Petra Potrebuješ.