Domače

Njuna poročna torta ni nikoli prispela

B.M.
10. 12. 2023, 10.48
Posodobljeno: 10. 12. 2023, 10.50
Deli članek:

Priljubljeni slovenski didžej in njegova žena Tamara sta praznovala 15. obletnico poroke. Ker je to kristalna poroka, sta jo želela praznovati v slogu.

Osebni arhiv
DJ Silvano in Tamara Fortuna sta si s hčerama Isabello in Taro privoščila slastno kosilo ob obletnici poroke.

»Želela sva imeti kristalno praznovanje v Rogaški Slatini, ampak se ni izšlo. Zato sva bila vikend pred tem v Savudriji v Hotelu Kempinski, saj rada testirava lepe hotele in ta je bil na najinem seznamu že dlje časa. Hčerki sta bili v varstvu pri babici,« pove soproga Silva Fortune, znanega kot DJ Sylvain, Tamara in doda, da so nato praznovali še vsi skupaj. Odšli so na dobro kosilo v restavracijo, kjer sta si pred 15 leti naročila poročno torto. »A takrat je žal niso mogli dostaviti v Portorož, kjer sva se poročila, zato je ta torta še vedno za naju najina poročna. Ker tista, ki sva jo v resnici imela, na naju ni pustila vtisa. Zato se skoraj vsako leto vrneva k Noni na slivovo tortico, ki jo imajo še vedno na meniju. Zraven spijeva isto penino Istenič Desiree, kot smo jo pili na poroki,« dogajanje na obletnico opiše Tamara, ki je od moža prejela čudovit šopek vrtnic.

In kaj je danes drugače kot pred 15 leti? Tamara prizna, da otroci. »Družinsko življenje je na prvem mestu: otroci, urejanje doma, prenove, krajša potovanja, namenjena otrokom. Včasih pa so bile zabave – jah, takšno je življenje didžeja – in potovanja vsaj petkrat letno,« razloži Tamara, ki se pošali, da je recept za uspešen zakon to, da jo mož uboga. »Čeprav tega ne mislim resno, ker meni največ pomeni, če mož naredi kaj, ne da bi mu naročila.« Zakonca Fortuna si v prihodnje želita srečo za vedno, zdravje in delo, da bosta uspešno premagovala življenjske izzive.