Domače

Pravi mojster v pripravi kave

N.S.
19. 11. 2023, 08.44
Posodobljeno: 20. 11. 2023, 08.44
Deli članek:

Ne le za mikrofonom in s kitaro v roki, ampak tudi za štedilnikom se dobro znajde naš vroči pevec. Še posebej, če je treba skuhati kavo.

Sašo Švigelj
Postavni glasbenik Žan Serčič ni samo odličen v glasbi in šarmiranju, ampak zna pripraviti tudi božansko kavo in je super gostitelj.

Če ste mislili, da znajo popolno skodelico kave pripraviti le baristi in specializirane kavarne, se pošteno motite, saj je veliko posameznikov, ki to počnejo vrhunsko. Med njimi je tudi priljubljeni glasbenik, postavni Žan Serčič, ki je menda mojster v pripravi popolne kave. Kdor je imel srečo, da ga je 28-letni glasbenik povabil v svoje ljubljansko domovanje, lahko potrdi, da je Žan odličen gostitelj, ki poleg glasbenega talenta skriva tudi pravo mojstrstvo v pripravi božanske kave. »Sama nikoli ne pijem kave, ko pridem h komu na obisk, saj imam rada kavo, kot jo pripravim le sama. Žan pa je vztrajal, da mi skuha kavo, in sem pač sprejela ponudbo. Ko sem naredila prvi požirek, sem bila v hipu v sedmih nebesih. Potrjujem, Serčič je res mojster v pripravi turške kave,« nam je zaupala ena od njegovih prijateljic, ko ga je prvič obiskala v ljubljanskem stanovanju. Žan nam je pohvalo komentiral le s skromnim nasmeškom in nam zaupal, da sam vsak dan pije kavo, navadno črno turško.