Domače

Odšel je brez slovesa

C.L.
25. 10. 2023, 09.13
Posodobljeno: 25. 10. 2023, 09.26
Deli članek:

Slovensko športno srenjo je presenetila še ena ločitev. V Lady ekskluzivno razkrivamo, da sta se ločila nekdanji skakalec in uspešna podjetnica.

Mediaspeed
Damjan Fras in njegova zdaj že bivša žena Vanja sta se rada lepo uredila in se udeležila družabnih dogodkov.

Na uho nam je prišlo, da se je na seznam ločenih vpisal še en znani slovenski par, nekdanji smučarski skakalec in olimpijec Damjan Fras in zdaj že bivša žena Vanja, ki je uspešna podjetnica. Novico smo seveda preverili in Vanja jo je potrdila. »To je bila njegova odločitev, saj je očitno ugotovil, da mu ne ustrezam več. Zamerim mu le, da se nisva razšla kot odrasla človeka, odšel je namreč brez slovesa, ko sem bila v službi, in ni imel poguma, da bi mi pogledal v oči in mi povedal. Tudi brez njega sem prepričana, da bo jutri posijalo sonce. On pa … Jaz sem vzgojena tako, da sem pravična in ljubeča, nikakor pa ne maščevalna,« nam je med drugim zapisala v svojem odgovoru.

Damjan, ki je dobitnik ekipne bronaste medalje na olimpijadi v Salt Lake Cityu leta 2002, se je po končani športni karieri podal v osebno trenerstvo, pozneje pa je v Slovenijo pripeljal zelo priljubljeno vadbo xbody, ki samo v 20 minutah doseže izjemno visoko intenzivnost. Vanja mu je vseskozi stala ob strani, saj je s svojim podjetniškim razmišljanjem in vizijo resnično velika motivatorka. Čeprav je pet let starejša od njega, mimogrede, Damjan je letos februarja praznoval abrahama, to ni bila ovira za njuno ljubezen, niti ne njeni otroci, ki jim je bil Damjan kot oče. Svojih otrok nimata, a so bili vedno srečna družina.

Zakonca sta se pogosto pojavljala v javnosti ter redno obiskovala družabne in športne prireditve. Poletja pa sta preživljala v mobilni hiški v Selcah na Hrvaškem, kjer so jima družbo delali njuni trije kužki. Bila sta srečen in zaljubljeni par, a življenje izbira svoje poti in njuna se je žal končala. Nista ne prva in ne zadnja, ki sta se ločila. Seveda pa je ob razhodu vedno nekdo prizadet bolj kot drugi. Vanja ne preživlja lepih časov, a zagotovo jo nekje čaka nekdo, ki ji bo spet ogrel srce. Le verjeti je treba. Glede na njeno pozitivno naravo smo prepričani, da v to tudi sama verjame. V takih trenutkih pa je tako najpomembnejše, da imaš družino, ki te podpira.