Domače

Spet pri stari ljubezni

N.S.
20. 10. 2023, 07.30
Deli članek:

Nekoč zelo priljubljena pevka se vrača na glasbene odre.

Osebni arhiv
Pika Božič je zadnja leta uspešna podjetnica, ki je vodila svoj lepotni center, 28. oktobra pa se vrača na oder spektakla DeeJay Time Back in Time, kjer bo brez Simona pela uspešnice Sound Attacka in svoje solo kariere.

Pika Božič (42) je pred leti veljala za najbolj vročo slovensko pevko, ki je oboževalce slovenske glasbe razveseljevala s številnimi uspešnicami, najprej kot članica dua Sound Attack, potem še kot solo izvajalka, nato je glasbeno kariero čez noč obesila na klin in se posvetila poslovnim izzivom in družini. Po ločitvi od hokejista Dejana Kontreca, s katerim imata sina Taia in hčerko Liu, se je spet zaljubila in ustalila s predsednikom uprave Zavarovalnice Triglav Andrejem Slaparjem, s katerim imata skupno hčer Lilo. Njena prva hči Liu je danes študentka, sin Tai pa uspešen hokejist, ki se je v lovu za hokejsko kariero odpravil čez lužo.

Pika je zadnja leta vodila center lepote, pomlajevanja in dobrega počutja, očitno pa je glasbene odre vseeno preveč pogrešala, saj se vrača na sceno. Nazadnje je sicer na veliki oder stopila s skupino Čuki, ko so ob njihovi 30-letnici skupaj zapeli pesem Komar, zdaj pa jo 28. oktobra čaka nastop na spektakularnem dogodku DeeJay Time Back in Time, kjer bo nastopila pod imenom Sound Attack, čeprav bo pela in plesala sama, brez Simona Šureva, ki si je ustvaril kariero v tujini, danes pa uspešno trguje s tartufi. Kot smo izvedeli od vira blizu pevke, se Pika že zelo veseli nastopa, da bo lahko spet zapela vse največje uspešnice izpred let, njen nastop pa bo menda zelo vroč in divji, saj se že več kot mesec dni pripravlja na koncert, kjer želi biti najboljša v vseh pogledih. Kljub vsemu pa ni znano, ali bo po DeeJay Timu 42-letnica nadaljevala pevsko kariero ali pa bo to le enkratni izlet na glasbeni oder.