Tuje

Pred selitvijo je imela napad panike

T.L.
19. 10. 2023, 12.05
Posodobljeno: 19. 10. 2023, 12.09
Deli članek:

Angleška manekenka, igralka in pevka je prvič spregovorila o tem, kako je videti njeno življenje s 37-letnim igralcem Robertom Pattinsonom.

Profimedia
Suki Waterhouse in Robert Pattinson veljata za najbolj skrivnosten zvezdniški par.

31-letna Suki Waterhouse in igralec Robertom Pattinsonom, ki sta par že pet let, sta se odločila, da se spomladi preselita v skupno stanovanje, je Suki povedala v intervjuju za podkast Driven Minds: A Type 7, ki ga vodi Gillian Sagansky. »Brez pritoževanja je sprejel zmedo in kaos, ki sem ju vnesla v njegov zasebni prostor. Vse, kar je povezano z mano, mu je očarljivo in prisrčno. Imela sem napade tesnobe, kako bo videti najino skupno življenje. Sploh nisem imela moči, da bi sama spakirala stvari in oblačila, zato sem ta del posla, prav tako kot tudi čiščenje stanovanja prepustila profesionalcem. Vse so spakirali in poslali na njegov naslov,« je povedala Suki. »Bila sem v razmerjih, nikoli pa nisem živela v stanovanju s partnerjem. Živim sama, odkar sem se odselila od staršev,« je še dejala.

Pred Robertom je šest mesecev živela v celibatu, ker se je želela očistiti posledic svojega prejšnjega razmerja, ki ga je označila za toksičnega. »Z leti sem dozorela in spoznala, da so temelj ljubezenskega odnosa dajanje in prejemanje, predvsem pa deljenje skupnih izkušenj. To krepi odnos in ga naredi odpornejšega proti izzivom, ki vedno prihajajo. Za vsakega partnerja v razmerju je pomembno, da ohrani svoj zasebni prostor in mir. Zdaj za nazaj vidim, da je bil to temelj odnosa mojih staršev, katerih vez je bila in ostaja trdna kot skala,« je povedala pevka, katere starši so imeli štiri otroke.