Domače

Njegova energija je neusahljiva

P. J.
31. 5. 2023, 12.23
Posodobljeno: 31. 5. 2023, 12.25
Deli članek:

Čeprav je lani praznoval okroglih 70 let in ob tej posebni priložnosti pripravil kar nekaj zabav za številne prijatelje in domače, legendarni glasbenik niti letos nima prav veliko časa za počitek.

Instagram
Andrej Šifrer je pred leti prepeval, da imajo fantje radi punce, ki pijejo pivo, s katerim si žejo rad pogasi tudi sam.

Čeprav je lani praznoval okroglih 70 let in ob tej posebni priložnosti pripravil kar nekaj zabav za številne prijatelje in domače, je videti, da legendarni glasbenik Andrej Šifrer niti letos nima prav veliko časa za počitek. Razstava o njegovem delu še vedno potuje po Sloveniji, nastopi in koncerti se kar vrstijo, nedavno pa je prejel tudi zlato pero za življenjsko delo. Avtor številnih ponarodelih uspešnic pravi, da časa za lenarjenje nima, a takrat, ko ima prost dan, najraje ne počne ničesar in na vrtu za domačo hišo na Gorenjskem nabira še kako potrebno energijo za prihajajoče projekte.

Ker bo poletje ravno tako pestro, naš glasbenik, ki kar ne more verjeti, da mineva 46 let od začetka njegove kariere, ničesar ne prepušča naključju. S prijatelji še vedno redno igra tenis, tudi v zimskih mesecih, saj pravi, da mora biti zaradi nastopov dobro fizično pripravljen, poleg tega pa njegove napete mišice, ki jih naš glasbenik rad spravi v pogon tudi med vzponom na kakšen hrib, vsak teden redno sprošča maser. »Včasih pa lahko tudi jaz malo počijem,« je naš glasbenik pripravljen na koncertno sezono nazdravil s svojimi spletnimi prijatelji in v zrak visoko dvignil vrček piva, s katerim si tu pa tam rad pogasi žejno grlo.